tampilan produk

Sadayana, dumasar kana pamikiran moral anu saé tradisional, yirentang parantos ngadamel inovasi sareng terus-terusan ngajalajah kualitas luhur sareng produk topéng anu séhat, ngarah tren fashion anu séhat sareng narékahan pikeun nyiptakeun anu séhat.

  • business_slider

Produk Utama

  • company_intr_slider
  • company_intr_slider

Naha Milih Kami

Saprak ngadegna, Yirentang geus komitmen kana ngabalukarkeun asih perawatan sarta kaséhatan luyu jeung prinsip bisnis "ngajaga kahadean jeung kahadean dina pikiran, cultivating awak, sarta practicing benevolence". Topeng KS-9005 anu diproduksi ku Yirentang parantos lulus sadaya tés GB2626-2006, GB2626-2019 sareng standar EU EN149: 2001 + A1: 2009. Sertipikat CE dikaluarkeun sareng parantos disertipikasi ku SGS sareng ISO-9001-2015.

Warta

Gao Fu, Pusat Nasional pikeun Kontrol sareng Pencegahan Panyakit: Wabahna ngan ukur bom haseup. Covid-19 panginten parantos aya puluhan taun ka pengker.

Dina tanggal 25 Séptémber 2021, nurutkeun catetan anu dilakukeun ku Gao Fu, diréktur CDC Cina di Forum Zhongguancun, panyebaran luas wabah COVID-19 kedah dianggap salaku kajadian "badak abu" di dunya, sareng henteu. kajadian "angsa hideung". Numutkeun kana ...

Pamariksaan ulang sampel getih Italia: Covid-19 panginten parantos sumebar di Italia dina Oktober taun sateuacana

Numutkeun laporan média asing dina tanggal 20, dua laboratorium Éropa nembé naliti deui conto getih anu dikumpulkeun ku Pusat Kanker Nasional di Milan, Italia sateuacan wabah COVID-19, sareng hasil nunjukkeun yén Covid-19 parantos sumebar di Italia salaku awal Oktober 2019. Tapi panalungtikan ...

  • Puseur warta

  • Puseur warta