Produk tampilan

Sapanjangna, dumasarkeun kana pamikiran moral tradisional anu hadé, yirentang parantos ngalakukeun inovasi sareng terus ngajalajah produk topéng séhat anu langkung saé, ngarah kana tren mode séhat sareng ngupayakeun nyiptakeun anu séhat ..

  • business_slider

Produk Utama

  • company_intr_slider
  • company_intr_slider

Naha Pilih Kami

Ti saprak didirikeun, Yirentang parantos komitmen pikeun panyababkeun perawatan asih sareng kaséhatan saluyu sareng prinsip bisnis "ngajaga kautamaan sareng kahadéan dina pikiran, ngokolakeun awak, sareng ngalaksanakeun kahadean". Topéng KS-9005 anu dihasilkeun Yirentang parantos lulus sadaya tés GB2626-2006, GB2626-2019 sareng standar EU EN149: 2001 + A1: 2009. Sértipikat CE dikaluarkeun sareng parantos disahkeun ku SGS sareng ISO-9001-2015 ..

Warta

Bédana topeng médis, topeng N95 sareng KN95

Nembe, urang sadayana ngagaleuh masker. Kami parantos ngempelkeun sababaraha inpormasi didieu Bédana topéng pelindung médis, topéng N95 sareng topéng KN95 1. Topéng pelindung médis: saluyu sareng standar wajib Cina GB 19083-2010, épisiensi filtrasi ≥ 95% (diuji kalayan partikel non minyak). Éta deui ...

Kumaha ngabédakeun topéng KN95

Sanaos epidemi virus corona anyar parantos diluncurkeun, otoritas pangaturan pasar sareng asosiasi konsumen di sadaya tingkatan parantos nyungkeun integritas bisnis sareng manajemén patuh hukum. Nanging, masih seueur usaha anu teu sopan ngalawan angin sareng ngajual topéng palsu kanggo nyandak ...

  • Balai Berita

  • Balai Berita