• head_bn_slider
  • head_bn_slider

3 Lapisan Topeng Pelindung Disposable

3 Lapisan Topeng Pelindung Disposable

Katerangan pondok:

Topeng pelindung non-médis ieu ngabantosan nyaring sahenteuna 95% tina virus sareng inféksi. Desain non-anyaman 3 ply husus nyadiakeun panyalindungan ngalawan lebu jeung PM 2.5, knalpot mobil, sari, bateria, droplet, jsb Lemes, nyaman, euweuh bauan, cocog pikeun kulit sénsitip, beurat hampang, gampang ngambekan ngaliwatan. Topeng Pelindung Non Médis 3ply Disposable Tipe: masker pakain Pola: 3-ply loop ceuli Warna: biru/pink/bodas Sertipikat: sertipikat CE Fitur: Topeng 3-ply non-médis ieu mantuan pikeun nyaring kaluar sahenteuna 95% tina virus jeung inféksi. bahan breathable, nu ngajadikeun eta mangpaat tur fashionable. Desain non-anyaman 3 lapis husus nyadiakeun panyalindungan ngalawan lebu jeung PM 2.5, knalpot mobil, sari, virus, baktéri, droplet, jsb Dijieunna tina bahan ramah lingkungan, Uap-buktina, non-toksik, non-irritating, lemes sareng nyaman. Sampurna pikeun médis, salon kuku atawa wewengkon séjén dimana panyalindungan bisa jadi diperlukeun, kayaning rumah sakit, kapal terbang, jsb 3 ply non-anyaman topeng bedah disposable dijieunna tina 3 ply bahan non-anyaman, éta sehat sarta aman pikeun anjeun. ngagunakeun. Desain anu sampurna, nalika anjeun ngagemna, éta pas kana ramo anjeun. Gelung ceuli elastis gampang dianggo sareng henteu aya tekanan kana ceuli. Tilu lapisan lebu ngamurnikeun, gas beracun dina hawa, sareng lawon saringan anu ramah kulit, masihan anjeun sababaraha panyalindungan, ngajagi tina lebu, alérgi sareng rereged.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Topeng raray anu tiasa dianggo
Modél No. 001-Ceuli loop
Ukuran 175mmx95mm(±5mm)
beurat produk tunggal 3,05g(±0.2g)
pakét 50pcs / kotak 2000pcs / karton
Spésifikasi bungkusan 195 x 100 x 80 mm
Komponén, bahan lawon non-anyaman, ngalembereh-ditiup lawon Nylonrope, strip aluminium

Topeng sungut antiviral anu tiasa dianggo pikeun déwasa– Tetep séhat sareng aman nalika nuju damel atanapi kaluar sareng nganggo salah sahiji masker pameunteu anu tiasa dianggo. Ngajauhkeun anjeun tina polutan sareng alérgi, ogé saé pikeun alérgi piaraan. Tilu lapisan panyalindungan ngabantosan anjeun ngabersihkeun unggal napas, tetep steril sabisa.

DESAIN KHUSUS - Earloop elastis lemes, puteran ceuli ekstra-lemes ngaleungitkeun tekanan kana ceuli. Lapisan jero dijieunna tina jaringan raray lemes, euweuh ngalelep, lemes keur kulit. Masker 3 lapis tebal.

Topeng nganggo tilu lapis anu leres tiasa ngabantosan ngahalangan pangiriman mikroorganisme partikel ageung tina titik-titik, nyemprot, cipratan, sareng percikan. Topeng ogé tiasa ngirangan kamungkinan kontak leungeun-ka-beungeut.

SIZE FITS PALING - Topeng pameunteu ieu cocog pikeun dewasa sareng murangkalih ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun disimpen di bumi anjeun upami aya kaayaan darurat.

COCOK Pikeun loba kasempetan - Cuaca goréng, Halimun jeung halimun, Rumah Sakit, usum flu, cuaca lebu, cuaca Salju, situs wangunan jsb pagawe, cleaner, tukang, dokter, murid. Saé pikeun lebu luar, riungan padet, perjalanan sapédah, kahirupan sapopoe sareng pamandangan anu sanés.

 

Disposable Non-anyaman 3 Lapisan Ply Filter Topeng sungut raray topeng filter Breathable

1. Dijieunna tina bahan ramah lingkungan, Uap-buktina, non-toksik, non-irritating, lemes sareng nyaman.

2. bahan breathable sarta pola lucu, nu ngajadikeun eta mangpaat tur fashionable.

3. Special 3 ply design non-anyaman, nyadiakeun protections ngalawan lebu, knalpot mobil, sari, jsb.

4. Desain sampurna, mun anjeun maké éta, éta fits seamlessly kana beungeut anjeun. Gelung ceuli elastis gampang dianggo sareng henteu aya tekanan kana ceuli.

5. Sampurna pikeun salon kuku atawa wewengkon séjén mana panyalindungan bisa jadi diperlukeun, kapal terbang, jsb.

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami