• head_bn_slider
  • head_bn_slider

3 Ply Topeng Pelindung Pakai

3 Ply Topeng Pelindung Pakai

Pedaran pondok:

Topéng pelindung non médis ieu ngabantuan nyaring sahenteuna 95% virus sareng inféksi. Desain khusus 3 lapis non-anyaman nyayogikeun panyalindungan ngalawan lebu sareng PM 2.5, knalpot mobil, sari, bateria, droplet, sareng sajabana Lemes, raoseun, henteu bau, cocog pikeun kulit sénsitip, beurat entéh, gampang dihirupkeun. Non Médis 3ply Disposable Protective Mask Tipe: disposable mask Pola: 3-ply ear loop Warna: biru / pink / bodas Sértipikat: Fitur sertipikat CE: Topéng 3-ply non médis ieu ngabantuan nyaring sahenteuna 95% virus sareng inféksi. Bahan anu tiasa napas, anu ngajantenkeunana gunana sareng modis. Desain khusus 3 lapis non-anyaman nyayogikeun panyalindungan ngalawan lebu sareng PM 2.5, knalpot mobil, sari, virus, baktéri, titisan, sareng sajabana Didamel tina bahan ramah lingkungan, tahan uap, henteu toksik, henteu ngairitasi, lemes sareng nyaman. Sampurna pikeun médis, salon kuku atanapi daérah sanés anu mana panyalindungan panginten diperyogikeun, sapertos rumah sakit, pesawat terbang, sareng sajabana. Masker bedah nganggo 3 lapis sanés tenun didamel tina 3 bahan lapis sanés anyaman, éta séhat sareng aman pikeun anjeun ngagunakeun. Desain sampurna, nalika anjeun ngagemna, éta cocog sareng seamless kana ramo anjeun. Loop ceuli elastis gampang dipakena sareng henteu aya tekanan kana ceuli. Tilu lapisan debu anu nyucikeun, gas beracun dina hawa, sareng kaén saringan anu ramah kulit, masihan anjeun sababaraha perlindungan, ngajagi tina lebu, alergen sareng rereged.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Topéng pameunteu tiasa dipakai
Modél No. 001-loop Ceuli
Ukuranna 175mmx95mm (± 5mm)
Beurat produk tunggal 3.05g (± 0.2g)
bungkusan 50 pcs / box 2000pcs / karton
Spésifikasi bungkus 195x100x80mm
Komponén, bahan Non - lawon anyaman, lawon dilebur-ditiup Nylonrope, strip aluminium

POSKARKEUN MASKAP KEJUTA ANTIVIRAL DINA DEWASA – Tetep séhat sareng aman nalika di damel atanapi di luar sareng nganggo ku salah sahiji topéng pameunteu anu tiasa dianggo. Ngajaga anjeun jauh tina polutan sareng alergén, ogé saé pikeun alergén piaraan. Tilu lapisan panyalindungan ngabantosan anjeun nyucikeun unggal napas, tetep setél sabisa.

RÉKAAN KHUSUS - Ceuli ceuli elastis lemes, gelung ceuli ekstra-lemes ngaleungitkeun tekanan kana Ceuli. Lapisan batin didamel tina jaringan pameunteu lemes, henteu diwarna, lembut dina kulit. Topéng 3-lapisan kandel.

Topeng anu tiasa dianggo tilu-lapis tiasa dianggo tiasa ngabantosan panyebaran mikroorganisme partikel ageung tina titisan, semprot, splatter, sareng splashes. Topéng ogé tiasa ngirangan kamungkinan kontak langsung ti payun.

SIZE FITS PALING - Topéng raray ieu cocog pikeun déwasa sareng murangkalih ngajantenkeun aranjeunna idéal dijaga di bumi upami kaayaan darurat.

Cocog Pikeun Seueur Lomba - Cuaca goréng, Halimun sareng halimun, Rumah Sakit, Usum Flu, Cuaca Debu, Cuaca Salju, Situs Wangunan Jsb. Pagawé, Bersih, Pembina, Dokter, Murid. Saé pikeun lebu luar, ramé anu padet, perjalanan bersepeda, kahirupan sadidinten sareng adegan sanés.

 

Pakai Non-anyaman 3 Lapisan Ply Filter Masker sungut Masker topéng raray topeng Napas

1. Dijieun tina bahan ramah lingkungan, Uap-buktina, non-toksik, non-iritasi, lemes sareng nyaman.

2. Bahan napas sareng pola imut, anu ngajantenkeun aya gunana sareng modis.

3. Desain khusus 3 lapis non-anyaman, nyayogikeun panyalindungan tina lebu, knalpot mobil, sari, jst.

4. Desain sampurna, nalika anjeun nganggo éta, éta cocog mulus kana ramo anjeun. Loop ceuli elastis gampang dipakena sareng henteu aya tekanan kana ceuli.

5. Sampurna pikeun salon kuku atanapi daérah sanés anu peryogi panyalindungan, kapal terbang, jst.

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami