• head_bn_slider
  • head_bn_slider

Tentang Kami

Tentang Kami

rr
DSC_3091

Profil Perusahaan

Ti saprak didirikeun, Yirentang parantos komitmen pikeun panyababkeun perawatan asih sareng kaséhatan saluyu sareng prinsip bisnis "ngajaga kautamaan sareng kahadéan dina pikiran, ngokolakeun awak, sareng ngalaksanakeun kahadean". Topéng KN95 anu dihasilkeun ku Yirentang parantos lulus sadaya tés GB2626-2006, GB2626-2019 sareng standar EU EN149: 2001 + A1: 2009. Sértipikat CE nuju diolah sareng parantos disahkeun ku SGS sareng ISO-9001-2015. Mr Chu Jiuyi, pangadeg Yirentang, taat kana prinsip "kaséhatan tanpa récéh sareng topéng pikeun nyalametkeun kahirupan masarakat". Pikeun kabersihan sareng kasalametan produksi topéng, filsafat bisnis "ulah ngorbankeun hal-hal sepele, sanés nguntungkeun bahan inferior", meryogikeun sadayana jalma "Yirentang" ngagaduhan rasa hormat ka produk, henteu ngagaduhan kaulinan barudak dina kahirupan, ngagentoskeun pentingna kana bahan baku, sareng nyaring unggal tautan produksi pikeun mastikeun kasampurnaan produk.

Ti saprak didirikeun, Yirentang parantos komitmen pikeun panyababkeun perawatan asih sareng kaséhatan saluyu sareng prinsip bisnis "ngajaga kautamaan sareng kahadéan dina pikiran, ngokolakeun awak, sareng ngalaksanakeun kahadean". Topéng KN95 anu dihasilkeun ku Yirentang parantos lulus sadaya tés GB2626-2006, GB2626-2019 sareng standar EU EN149: 2001 + A1: 2009. Sértipikat CE nuju diolah sareng parantos disahkeun ku SGS sareng ISO-9001-2015. Mr Chu Jiuyi, pangadeg Yirentang, taat kana prinsip "kaséhatan tanpa récéh sareng topéng pikeun nyalametkeun kahirupan masarakat". Pikeun kabersihan sareng kasalametan produksi topéng, filsafat bisnis "ulah ngorbankeun hal-hal sepele, sanés nguntungkeun bahan inferior", meryogikeun sadayana jalma "Yirentang" ngagaduhan rasa hormat ka produk, henteu ngagaduhan kaulinan barudak dina kahirupan, ngagentoskeun pentingna kana bahan baku, sareng nyaring unggal tautan produksi pikeun mastikeun kasampurnaan produk.

Taat kana sentimen ubar tradisional Tiongkok ngeunaan "ngadukung moralitas sareng kahadean" anu parantos sumebar mang rébuan taun, Yirentang parantos nuturkeun kasadaran disiplin diri tina "ngajaga kahadéan sareng kahadean dina pipikiran sareng ngokolakeun kahadean dina awak" ti saprak didirikeun , sareng parantos nurut kana ati-ati sareng ngupayakeun kasampurnaan pikeun nyiptakeun topeng sanitasi kalayan nurani dina industri sareng saluyu sareng standar kasihatan internasional. Produkna kawéntar pikeun bahan kualitas luhur, detil na indah sareng pangerjana anu saé. Sanaos produkna mangrupikeun produk sanés médis, Yiren Tang tetep nuturkeun konsép "entong ngirangan barang anu kirang, tong beurat sareng kedul", sareng meryogikeun sadaya padamel pikeun ngahargaan kahirupan sareng kaséhatan, merhatoskeun kualitas produk, sareng ngalaksanakeun pangawasan sareng pangawasan sacara pribadi pikeun mastikeun produksi Produk sampurna sareng sampurna, supados sepuh sareng anom henteu ditipu sareng ngagaduhan nurani anu jelas.

Ngokolakeun haté sareng kahadéan

Ngaran Yirentang diwujudkeun dina ngahargaan kahirupan sareng kaséhatan. Yi ngagaduhan hartos khusus, sahingga urang tiasa janten wali kahirupan sareng kaséhatan, leupas tina gangguan sosial, sareng sacara konsisten taat kana kapercayaan kasihatan; kahadean mangrupikeun pikiran anu bageur, anu mangrupikeun standar moral anu kedah dimiliki praktisi médis atanapi produsen produk kaséhatan. Éta nyandak jalma-jalma salaku hal anu paling penting, ngébréhkeun kahadéan sareng ngajaga maksud aslina. Ieu sanés ngan ukur tanda, anu ngandung rasa misi sajarah, tapi ogé instruksi kulawarga ka pangadeg, Mr. Chu Jiuyi, sareng turunanana. Éta bakal neraskeun sumanget milarian bebeneran sareng henteu nyalahgunakeunana. Dina raraga mastikeun kualitas produkna, Yirentang topéng didamel tina bahan baku kalayan standar kualitas paling luhur ayeuna. Sadaya tautan produksi réngsé dina lokakarya bébas debu. Tilu prosés uji coba, nyaéta uji bahan baku, uji produk semi-réngsé sareng uji produk réngsé, dirumuskeun pikeun mastikeun yén masker nyumponan sarat dina tautan naon waé.

Getol kana Inovasi

Sadayana, dumasar kana pamikiran moral tradisional anu hadé, Yirentang parantos ngalakukeun inovasi sareng terus ngajalajah produk topéng séhat anu langkung saé, ngarah trend fashion séhat sareng ngupayakeun nyiptakeun gaya hirup anu séhat sareng nyaman. Dina séri yrt2.0 anu nembé dikembangkeun, kaasinan kulit sareng perméabilitas hawa tina lapisan jero topéng diperkuat. Sedengkeun ningkatkeun kinerja panangtayungan, éta ngajantenkeun pangguna langkung raoseun, anu cocog pikeun jalma anu sénsitip, sareng ngajantenkeun produk saniter ngalih ka jalan anu séhat sareng nyaman, ngémutan unggal kabutuhan pangguna sareng rasa nyata rasa. Dina tahap awal panilitian sareng pamekaran, pikeun ningkatkeun kinerja sareng pangalaman topéng, jalma anu umurna béda-béda dipilih khusus pikeun ilubiung dina tés ngagem awal produk topéng, sareng langkung ti 30 data dianalisis sacara komprehensif pikeun mastikeun ningkatkeun standar produk.

Integritas sareng tanggung jawab

Dina awal taun 2020, kusabab pangaruh tina wabah mahkota énggal, industri produk perawatan kaséhatan gejolak, sareng produk topéng mangrupikeun anu mimiti nandangan kasusah. Dina nyanghareupan tekanan, Yirentang salawasna taat kana prinsip "teu nambahan harga sareng henteu nurunkeun standar". Kalayan rasa tanggung jawab "henteu naékkeun harga sareng henteu nurunkeun standar", Yirentang ngubaran usaha kalayan tulus sareng ngarawat pangguna sami-sami, supados masrakat masker saniter aman sareng aman pikeun pasang kasusah. Reputasi sok janten pondasi pijakaneun Yirentang di masarakat sareng industri terkemuka. Naon anu urang janji kedah laksanakeun sareng naon anu urang pikahoyong kedah dilakukeun leres-leres. Ngan ku cara ieu urang tiasa kéngingkeun pujian sareng ni’mat anu lega ti masarakat. Iman anu hadé mangrupikeun pondasi bisnis. "Yirentang" ngajanjikeun yén lamun mésér mérek produk ieu, upami anjeun gagal lulus cek tempat sareng uji, anjeun bakal kéngingkeun artos lengkep.

Kabagjaan di dunya

Yirentang aktip ilubiung dina kagiatan kasajahteraan umum, netepkeun citra sosial anu saé, dipikaterang ku masarakat, sareng parantos janten mérek produk kaséhatan anu dipercaya dina industri. Sacara internal, urang kedah ngagunakeun sumanget Yirentang pikeun ngadorong para staf pikeun ngawangun étika médis anu hadé, kasadaran karajinan sareng sumanget jasa, ngadorong sumanget, prakarsa sareng kréatipitas, sareng ningkatkeun rasa tanggung jawab sosial.

exhibition (3)
exhibition (2)
exhibition (1)

Yirentang bawahan ka merek masker KN95 produk pelindung Kunshan Gubang Technology Co., Ltd. perusahaan tempatna di Kunshan Zhengyuan Chuanghui Technology Industrial Park, ngaliput luas wilayah 9878 méter pasagi, dimana ampir 2000 méter pasagi dianggo pikeun produksi tina topeng KN95, kalayan kaluaran sadidinten 500000 lembar. Ayeuna aya langkung ti 100 padamel. Kaén anu dileburkeun ngadopsi mérek kasohor domestik (Jiangsu jinmeida New Material Co., Ltd.), sareng produkna parantos diproduksi Éta parantos diékspor ka langkung ti 20 nagara, sapertos Amérika Serikat, Brazil, Australia, Kanada, India, Jepang, Koréa Kidul, Thailand, Vietnam sareng Malaysia, kalayan total penjualan ampir 10 juta.

2
1
ISO-9001-英文