• head_bn_slider
  • head_bn_slider

Tentang Kami

Tentang Kami

rr
DSC_3091

Profil Perusahaan

Saprak ngadegna, Yirentang geus komitmen kana ngabalukarkeun asih miara tur kaséhatan luyu jeung prinsip bisnis "ngajaga kahadean jeung kahadean dina pikiran, cultivating awak, sarta practicing benevolence". Topeng KN95 anu diproduksi ku Yirentang parantos lulus sadaya tés GB2626-2006, GB2626-2019 sareng standar EU EN149: 2001 + A1: 2009. Sertipikat CE nuju diolah sareng parantos disertipikasi ku SGS sareng ISO-9001-2015. Bapak Chu Jiuyi, pangadeg Yirentang, taat kana prinsip "kaséhatan tanpa hal-hal remeh sareng masker pikeun nyalametkeun kahirupan masarakat". Pikeun kabersihan sareng kasalametan produksi masker, filosofi bisnis "henteu indulge dina hal-hal anu sepele, henteu kéngingkeun kauntungan tina bahan anu langkung handap", ngawajibkeun sakumna jalma "Yirentang" pikeun ngahormatan produk, henteu gaduh kaulinan barudak dina kahirupan, mentingkeun pentingna. mun bahan baku, sarta nyaring unggal link produksi pikeun mastikeun kasampurnaan produk.

Saprak ngadegna, Yirentang geus komitmen kana ngabalukarkeun asih miara tur kaséhatan luyu jeung prinsip bisnis "ngajaga kahadean jeung kahadean dina pikiran, cultivating awak, sarta practicing benevolence". Topeng KN95 anu diproduksi ku Yirentang parantos lulus sadaya tés GB2626-2006, GB2626-2019 sareng standar EU EN149: 2001 + A1: 2009. Sertipikat CE nuju diolah sareng parantos disertipikasi ku SGS sareng ISO-9001-2015. Bapak Chu Jiuyi, pangadeg Yirentang, taat kana prinsip "kaséhatan tanpa hal-hal remeh sareng masker pikeun nyalametkeun kahirupan masarakat". Pikeun kabersihan sareng kasalametan produksi masker, filosofi bisnis "henteu indulge dina hal-hal anu sepele, henteu kéngingkeun kauntungan tina bahan anu langkung handap", ngawajibkeun sakumna jalma "Yirentang" pikeun ngahormatan produk, henteu gaduh kaulinan barudak dina kahirupan, mentingkeun pentingna. mun bahan baku, sarta nyaring unggal link produksi pikeun mastikeun kasampurnaan produk.

Adhering kana sentimen ubar tradisional Cina ngeunaan "upholding moral jeung benevolence" nu geus sumebar salila rébuan taun, Yirentang geus adhering kana eling disiplin diri tina "ngajaga kahadean jeung benevolence dina pikiran jeung cultivating benevolence dina awak" saprak ngadegna. , sarta geus conscientiously abiding ku na striving pikeun kasampurnaan pikeun nyieun masker Saniter jeung nurani di industri jeung saluyu jeung standar kaséhatan internasional. Produkna kasohor ku bahan-bahan anu kualitasna luhur, detil anu endah sareng karya anu endah. Sanajan produkna mangrupa produk non-médis, Yiren Tang tetep taat kana konsép "ulah indulge dina hal kirang, ulah beurat jeung puguh", sarta merlukeun sakabéh pagawé boga reverence pikeun hirup jeung kaséhatan, nengetan kualitas produk, sarta ngalaksanakeun pangawasan sarta pangawasan pribadi pikeun mastikeun produksi produk sampurna tur sampurna, sangkan kolot jeung ngora teu ditipu sarta boga hate nurani jelas.

Kembangkeun haté jeung budi

Ngaran Yirentang diwujudkeun dina hormat keur hirup jeung kaséhatan. Yi miboga harti husus, sangkan urang bisa jadi pangawal hirup jeung kaséhatan, leupas tina gangguan sosial, tur konsisten taat kana kapercayaan kaséhatan; benevolence mangrupakeun pikiran jenis, nu mangrupakeun standar moral nu praktisi médis atawa pabrik produk kaséhatan kudu boga. Butuh jalma salaku hal pangpentingna, relieves benevolence sarta ngajaga niat aslina. Ieu mah sakadar tanda, nu ngandung rasa misi sajarah, tapi ogé instruksi kulawarga ka pangadeg, Bapak Chu Jiuyi, sarta turunan na. Bakal neruskeun sumanget néangan bebeneran jeung teu abuses eta. Dina raraga pikeun mastikeun kualitas produk, Yirentang Masker didamel tina bahan baku kalayan standar kualitas pangluhurna ayeuna. Sadaya tautan produksi réngsé dina bengkel bébas debu. Tilu prosés tés, nyaéta tés bahan baku, tés produk semi-réngsé sareng uji produk réngsé, dirumuskeun pikeun mastikeun yén masker nyumponan sarat dina tautan mana waé.

Gelut dina Inovasi

Sapanjang, dumasar kana pikiran moral alus teuing tradisional, Yirentang geus nyieun inovasi sarta terus Ngalanglang kualitas luhur jeung produk masker cageur, ngarah trend fashion sehat sarta striving pikeun nyieun hiji gaya hirup sehat sarta nyaman. Dina séri yrt2.0 anu nembé dikembangkeun, pangirut kulit sareng perméabilitas hawa tina lapisan jero topéng dikuatkeun. Bari ngaronjatkeun kinerja panyalindungan, ngajadikeun pamaké leuwih nyaman, nu cocog pikeun jalma otot sénsitip, sarta ngajadikeun produk Saniter pindah ka arah jalan sehat sarta nyaman, nyokot kana akun unggal pangabutuh pamaké sarta rasa nyata enjoyment. Dina tahap awal panilitian sareng pamekaran, pikeun ningkatkeun kamampuan sareng pangalaman masker, jalma-jalma tina umur anu béda-béda dipilih khusus pikeun ilubiung dina tés ngagem awal produk masker, sareng langkung ti 30 data dianalisis sacara komprehensif pikeun mastikeun ningkatkeun standar produk.

Integritas jeung tanggung jawab

Dina awal taun 2020, kusabab dampak wabah makuta anyar, industri produk perawatan kaséhatan aya dina kaributan, sareng produk topéng mangrupikeun anu munggaran nanggung parah. Dina nyanghareupan tekanan, Yirentang salawasna taat kana prinsip "teu nambahan harga jeung teu nurunkeun standar". Kalayan rasa tanggung jawab "henteu ningkatkeun harga sareng henteu nurunkeun standar", Yirentang ngarawat usaha kalayan ikhlas sareng ngarawat para pangguna anu sami, ku kituna nyayogikeun masker sanitasi anu aman sareng aman pikeun masarakat pikeun ngatasi kasusah. Reputasi geus salawasna jadi pondasi foothold Yirentang di masarakat jeung industri ngarah. Naon anu urang janjikeun kedah dilakukeun sareng naon anu urang hoyong laksanakeun kedah dilaksanakeun kalayan saé. Ngan ku cara ieu urang tiasa kéngingkeun pujian sareng nikmat ti masarakat. Iman anu hadé nyaéta pondasi bisnis. "Yirentang" janji yén lamun meuli brand ieu produk, lamun gagal lulus ujian titik sarta uji, anjeun bakal meunang ngabalikeun duit pinuh.

Kabagjaan di dunya

Yirentang aktip ilubiung dina undertakings karaharjaan umum, ngadegkeun hiji gambar sosial alus, dipikawanoh lega ku masarakat, sarta geus jadi brand dipercaya produk kaséhatan di industri. Sacara internal, urang kedah nganggo sumanget Yirentang pikeun nyorong staf pikeun ngadegkeun étika médis anu hadé, kasadaran karajinan sareng sumanget jasa, nyorong sumanget, inisiatif sareng kreativitas, sareng ningkatkeun rasa tanggung jawab sosial.

exhibition (3)
exhibition (2)
exhibition (1)

Yirentang bawahan ka KN95 merek topéng tina Kunshan Gubang produk pelindung Technology Co., Ltd. perusahaan perenahna di Kunshan Zhengyuan Chuanghui Téhnologi Industrial Park, ngawengku wewengkon total 9878 méter pasagi, nu ampir 2000 méter pasagi dipaké pikeun produksi. masker KN95, kalayan kaluaran poean 500000 lembar. Ayeuna aya leuwih ti 100 pagawé. lawon meltblown adopts brand kawentar domestik (Jiangsu jinmeida New Material Co., Ltd.), jeung produk geus dihasilkeun Eta geus diékspor ka leuwih ti 20 nagara, kayaning Amérika Serikat, Brazil, Australia, Kanada, India, Jepang, Koréa Kidul, Thailand, Vietnam jeung Malaysia, kalawan total jualan ampir 10 juta.

2
1
ISO-9001-英文