• head_bn_slider
  • head_bn_slider

CE FFP2 NR

  • Face mask KS-9005

    Topéng raray KS-9005

    CE FFP2 NR

    1. Produsén langsung pikeun ngajamin harga anu wajar sareng kualitas anu saé

    Desain 2.5 ply pikeun hasil nyegah lebu sareng baktéri

    3.Packing 25 pcs / box, 1000 pcs / karton, ogé tiasa per konsumén '

    saratna

    4. Sértipikat ISO / CE / SGS / CNAS jsb sertipikat rélatif & laporan tés.

    5. urang ogé ngagaduhan seueur gaya anu sanés, sapertos gaya katup, gaya karbon aktif, gaya band ceuli anu tiasa diatur sareng saterasna…

  • Face mask KS-9008

    Topéng raray KS-9008

    CE FFP2 NR

    1. Produsén langsung pikeun ngajamin harga anu wajar sareng kualitas anu saé

    Desain 2.5 ply pikeun hasil nyegah lebu sareng baktéri

    3.Packing 20 pcs / box, 800 pcs / karton, ogé tiasa per syarat konsumén

    4. Sértipikat ISO / CE / SGS / CNAS jsb sertipikat rélatif & laporan tés.

    5. urang ogé ngagaduhan seueur gaya anu sanés, sapertos henteu nganggo gaya katup, gaya karbon aktif, gaya band ceuli anu tiasa diatur sareng saterasna…