• head_bn_slider
  • head_bn_slider

CE FFP2 NR

  • Face mask KS-9005

    Topeng raray KS-9005

    CE FFP2 NR

    1.Direct produsén pikeun ngajamin harga lumrah jeung kualitas alus teuing

    Desain 2.5 lapis pikeun suksés nyegah lebu sareng baktéri

    3.Packing 25pcs / kotak, 1000pcs / karton, kitu ogé tiasa per konsumén '

    syarat

    4.Certificates ISO / CE / SGS / CNAS jsb sertipikat relatif & laporan tés.

    5. urang ogé boga loba gaya sejen, kawas kalawan gaya klep, gaya karbon aktif, adjustable gaya band ceuli jeung saterusna ...

  • Face mask KS-9008

    Topeng raray KS-9008

    CE FFP2 NR

    1.Direct produsén pikeun ngajamin harga lumrah jeung kualitas alus teuing

    Desain 2.5 lapis pikeun suksés nyegah lebu sareng baktéri

    3.Packing 20pcs / kotak, 800pcs / karton, kitu ogé tiasa per sarat konsumén '

    4.Certificates ISO / CE / SGS / CNAS jsb sertipikat relatif & laporan tés.

    5. urang ogé boga loba gaya sejen, kawas euweuh gaya klep, gaya karbon aktif, adjustable gaya band ceuli jeung saterusna ...