• head_bn_slider
  • head_bn_slider

Cina GB

  • Face mask KN95

    Topéng raray KN95

    GB2626-2006, GB2626-2019 KN95

    Pamakéan dihaja

    Respirator partikulat KN95 dirancang pikeun ngabantosan panyalindungan ngalawan partikel non-minyak, anu tina grinding, sanding, sawing, atanapi operasi berdebu anu sanés. Éta ogé tiasa ngabantosan ngirangan paparan asupan kana partikel biologis dina hawa.

  • Face mask KN95 with valve

    Masker wajah KN95 nganggo klep

    GB2626-2006, GB2626-2019 KN95 Sareng Klep

    BUBUKA KA KN95

    Ngaran produk: PM2.5 topeng pelindung papan bodas tilu diménsi

    Spésifikasi produk: 10,5 × 16cm

    Komposisi lawon: éléh éléktrostatik ditiup lawon + lawon non-anyaman kualitas luhur, klip irung tiasa diwangun-di, éksternal, klep engapan, sabuk ceuli nyaman

    Gaya karajinan: desain ergonomis, sealing panas ultrasonik

    Dekorasi Biasa: bodas, bisa disesuaikan

    Fungsi utama: nyegah lebu, halimun, PM2.5, sari

  • Face mask KN95 head-mounted

    Masker pameunteu KN95 dipasang dina sirah

    GB2626-2006, GB2626-2019 KN95 HEAD-MOUNTED

    Pitunjuk panggunaan

    1. Tarik elastis luhur kana sirah, di luhur sirah.

    2. Pasang topéng dina raray, ngadamel irung klip irung caket,

    Topéng di handap nutupan gado.

    3. Élastik handapeun sirah dina beuheung handapeun Ceuli.

    4. Paké kadua leungeun pikeun nyaluyukeun bentuk klip irung, mastikeun disegel.

    5. Anggo panangan kanggo nutupan topéng teras napas; karasa kabocoran hawa tina irung,

    ketang klip irung. Upami karaos kabocoran hawa tina pasisian, punten saluyukeun élastisna.

    Deui, mastikeun disegel.