• head_bn_slider
  • head_bn_slider

Cina GB

  • Face mask KN95

    Topeng raray KN95

    GB2626-2006, GB2626-2019 KN95

    Dimaksudkeun pamakéan

    Respirator partikulat KN95 dirancang pikeun ngabantosan panyalindungan ngalawan partikel non-minyak, nyaéta tina grinding, sanding, sawing, atanapi operasi berdebu anu sanés. Éta ogé tiasa ngabantosan ngirangan paparan inhalasi kana partikel biologis udara anu tangtu.

  • Face mask KN95 with valve

    Topeng raray KN95 sareng klep

    GB2626-2006, GB2626-2019 KN95 sareng klep

    Bubuka KN95

    Ngaran produk: PM2.5 tilu diménsi papan bodas topeng pelindung

    Spésifikasi produk: 10.5 × 16cm

    Komposisi lawon: lawon ngalembereh éléktrostatik + lawon non-anyaman kualitas luhur, klip irung tiasa diwangun, éksternal, klep engapan, sabuk ceuli anu nyaman

    Gaya karajinan: desain ergonomis, sealing panas ultrasonik

    Decor biasa: bodas, customizable

    Fungsi utama: nyegah lebu, halimun, PM2.5, sari

  • Face mask KN95 head-mounted

    Topeng raray KN95 dipasang sirah

    GB2626-2006,GB2626-2019 KN95 DIPASANGKEUN SIRAH

    Arah pamakéan

    1. Tarik luhur elastis leuwih sirah, dina luhureun sirah.

    2. Pasang topéng dina raray, jieun irung irung clingy irung,

    Masker di handap nutupan gado.

    3.Elastis handap leuwih sirah dina beuheung handap Ceuli.

    4.Use duanana leungeun pikeun nyaluyukeun bentuk klip irung, mastikeun disegel.

    5.Paké leungeun pikeun nutupan topéng tuluy ngambekan; ngarasa bocor hawa tina irung,

    kencengkeun jepitan irung. Upami karasa bocor hawa tina ujung, saluyukeun elastis.

    Sakali deui, mastikeun disegel.