• head_bn_slider
  • head_bn_slider

Masker pameunteu KN95 dipasang dina sirah

Masker pameunteu KN95 dipasang dina sirah

Pedaran pondok:

GB2626-2006, GB2626-2019 KN95 HEAD-MOUNTED

Pitunjuk panggunaan

1. Tarik elastis luhur kana sirah, di luhur sirah.

2. Pasang topéng dina raray, ngadamel irung klip irung caket,

Topéng di handap nutupan gado.

3. Élastik handapeun sirah dina beuheung handapeun Ceuli.

4. Paké kadua leungeun pikeun nyaluyukeun bentuk klip irung, mastikeun disegel.

5. Anggo panangan kanggo nutupan topéng teras napas; karasa kabocoran hawa tina irung,

ketang klip irung. Upami karaos kabocoran hawa tina pasisian, punten saluyukeun élastisna.

Deui, mastikeun disegel.


Detil Produk

Tanda Produk

Nyaring sahenteuna 95% partikel udara.

Gaya desain headband

Téknologi las ultrasonik, bébas lem sareng henteu bau

 

Panyimpenan sareng Pancegahan

1. Ngumbah panangan sateuacan nganggo topéng, atanapi hindari noél sisi jero topéng bari nganggo topéng kanggo ngirangan kamungkinan kontaminasi topéng.

Bédakeun jero sareng luar, luhur sareng ka handap topéng.

2. Entong meres topéng nganggo panangan. Topeng N95 ngan ukur tiasa ngasingkeun virus dina permukaan topéng. Upami anjeun meres topéng ku panangan anjeun, virus bakal ngaleos ngalangkungan topéng nganggo tetesan, anu gampang nyababkeun inféksi virus.

3. Usahakeun topéng cocog sareng rai. Metode tés saderhana nyaéta: Saatos masker, ngaluarkeun napas kalayan kuat sahingga hawa henteu tiasa bocor tina ujung topéng.

4. Topéng pelindung kedah kontak caket sareng pameunteu pangguna. Pamaké kedah nyukur janggot pikeun mastikeun yén topéng pas pisan sareng raray. Janggot sareng naon waé anu ditempatkeun diantawis topéng gasket sareng pameunteu bakal nyababkeun topéng bocor.

5. Saatos nyaluyukeun posisi topéng numutkeun bentuk raray anjeun, anggo ramo indéks kadua leungeun pikeun mencét klip irung sapanjang ujung topéng kanggo ngajantenkeun caket kana pameunteu.

 

Fitur:

  • Nyaring dugi ka 95% partikel, nyayogikeun panyalindungan premium ngalawan partikel udara, polusi sareng lebu.
  • Tali elastis tinggi anu mastikeun pas.
  • Gampang dilipet sareng dibarengan ku anjeun.
  • Dijieunna tina bahan anu raoseun sareng ramah.

 

KN95 mangrupikeun topéng pelindung anu maju anu sanggup nyaring dugi ka 95% partikel anu henteu berminyak dina hawa. Ieu kalebet lebu sareng sajumlah zat sanés anu ditanggung hawa.

Topéng dirancang pikeun ngajagaan anjeun tina poténsial zat bahaya dina hawa sareng mastikeun yén anjeun napas dina oksigén bersih. Datang 10 lembar dina bungkus.

KN95 nyaring minimal 95% partikel anu ragrag dina kisaran 0,3 mikron sareng saluhureuna. Pabrikan pikeun topéng N95 parantos ngadokumentasikeun ngaliwatan ruang berita yén topéng KN95 mangrupikeun alternatif anu saé. Éta ngabentuk segel nalika nutupan irung sareng sungut anu cekap pikeun ngirangan résiko inféksi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami