• head_bn_slider
  • head_bn_slider

Topeng raray KN95 dipasang sirah

Topeng raray KN95 dipasang sirah

Katerangan pondok:

GB2626-2006,GB2626-2019 KN95 DIPASANGKEUN SIRAH

Arah pamakéan

1. Tarik luhur elastis leuwih sirah, dina luhureun sirah.

2. Pasang topéng dina raray, jieun irung irung clingy irung,

Masker di handap nutupan gado.

3.Elastis handap leuwih sirah dina beuheung handap Ceuli.

4.Use duanana leungeun pikeun nyaluyukeun bentuk klip irung, mastikeun disegel.

5.Paké leungeun pikeun nutupan topéng tuluy ngambekan; ngarasa bocor hawa tina irung,

kencengkeun jepitan irung. Upami karasa bocor hawa tina ujung, saluyukeun elastis.

Sakali deui, mastikeun disegel.


Rincian produk

Tag produk

Nyaring sahenteuna 95% partikel hawa.

Gaya desain headband

téhnologi las ultrasonik, lem-bébas jeung euweuh bauan

 

Panyimpenan sarta precautions

1. Cuci panangan sateuacan ngagem topéng, atanapi hindari noél sisi jero topéng bari nganggo masker pikeun ngirangan kamungkinan kontaminasi topéng.

Ngabedakeun jero jeung luar, luhur jeung ka handap topeng.

2. Ulah squeeze topéng jeung leungeun Anjeun. Topeng N95 ngan ukur tiasa ngasingkeun virus dina permukaan topéng. Upami anjeun meres topéng nganggo panangan anjeun, virus bakal nyerep kana topéng kalayan ogé titik-titik, anu bakal gampang nyababkeun inféksi virus.

3. Coba sangkan topéng pas jeung beungeut. Metodeu tés saderhana nyaéta: Saatos ngagem topéng, gempur sacara kuat supados hawa teu tiasa bocor tina ujung topéng.

4. Topeng pelindung kedah caket sareng raray pangguna. Pamaké kedah nyukur janggot pikeun mastikeun yén topéng pas sareng raray. Janggut sareng naon waé anu disimpen di antara gasket topéng sareng raray bakal nyababkeun topéng bocor.

5. Saatos nyaluyukeun posisi topéng nurutkeun bentuk beungeut anjeun, make ramo indéks kadua leungeun pikeun mencet klip irung sapanjang ujung luhur topéng sangkan deukeut jeung beungeut.

 

Fitur:

  • Nyaring nepi ka 95% partikel, nyadiakeun panyalindungan premium ngalawan partikel hawa, polusi jeung lebu.
  • Straps elastis tinggi nu mastikeun fit snug.
  • Gampang dilipat sareng dibawa sareng anjeun.
  • Dijieun tina bahan anu nyaman, ramah-raray.

 

KN95 mangrupikeun topéng pelindung canggih anu sanggup nyaring dugi ka 95% partikel henteu berminyak dina hawa. Ieu kalebet lebu sareng sajumlah zat anu dibawa ku hawa.

Topeng dirancang pikeun ngajagi anjeun tina potensi zat ngabahayakeun dina hawa sareng mastikeun yén anjeun ngambekan oksigén anu bersih. Datang 10 lembar dina pakét.

KN95 nyaring sahenteuna 95% partikel anu tumiba dina kisaran 0.3 mikron sareng langkung luhur. Produsén pikeun topéng N95 parantos ngadokumentasikeun ngaliwatan ruangan warta yén topéng KN95 mangrupikeun alternatif anu saé. Éta ngabentuk segel nalika nutupan irung sareng sungut cekap pikeun ngirangan résiko inféksi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami