• head_bn_slider
  • head_bn_slider

Topeng raray KN95

Topeng raray KN95

Katerangan pondok:

GB2626-2006, GB2626-2019 KN95

Dimaksudkeun pamakéan

Respirator partikulat KN95 dirancang pikeun ngabantosan panyalindungan ngalawan partikel non-minyak, nyaéta tina grinding, sanding, sawing, atanapi operasi berdebu anu sanés. Éta ogé tiasa ngabantosan ngirangan paparan inhalasi kana partikel biologis udara anu tangtu.


Rincian produk

Tag produk

CIRI PRODUK
Papanggih GB2626-2006, GB2626-2019 STANDAR
Dua tali ceuli anu dilas nyayogikeun segel anu aman
Pakem irung adjustable
Desain lightweight pikeun kanyamanan hébat

PITUDUH GUNA
1.Kagagalan nuturkeun sagala parentah jeung watesan dina pamakéan respirator ieu jeung/atawa gagalna maké respirator ieu salila sadaya waktu paparan bisa ngurangan efektivitas respirator sarta bisa ngakibatkeun kasakit atawa maot.
2.Raray bulu, janggot jeung ciri raray tangtu bisa ngurangan efektivitas respirator ieu.
3. Pariksa kaayaan respirator saméméh unggal pamakéan, pikeun mastikeun euweuh liang dina zone engapan sarta euweuh karuksakan geus occured. Geuwat ngaganti respirator lamun geus ruksak.
4. Nyimpen respirator jauh ti wewengkon kacemar lamun teu dipaké.
5.Leave wewengkon nu kacemar Geuwat jeung kontak ngawas lamun pusing, iritasi, atawa marabahaya séjén lumangsung.
6.Partikel anu tiasa ngabahayakeun pikeun kaséhatan anjeun kalebet anu alit anu anjeun teu tiasa ningali.
7. Dispose produk dipaké luyu jeung peraturan lumaku.

Maké watesan
1.Respirator ieu teu nyadiakeun oxygeon.Ulah dipaké dina atmospheres ngandung kirang ti 19,5% oxygeon.
Respirator 2.This dirancang pikeun pamakéan Mikrobiologi / profésional ku sawawa, anu leres dilatih dina pamakéan sarta watesan maranéhanana. Respirator henteu dirancang pikeun dianggo ku murangkalih.
3. Ulah ngarobah, nyiksa atawa nyalahgunakeun respirator ieu. Entong nganggo respirator dina daérah pernapasan, anu ditutupan ku sapu tangan atanapi serbet.
4.Entong nganggo respirator nalika konsentrasi kontaminan teu dipikanyaho atanapi langsung bahaya pikeun kahirupan sareng kaséhatan.
5.Respirator ieu teu ngajaga tina gas toksik atawa uap, teu make di atmosfir smoky atawa toksik.
6. Ulah make lamun respirator geus polusi di jero.

Awas:
1. Gagalna nuturkeun sadaya parentah sareng watesan dina pamakean produk ieu tiasa ngirangan efektivitas respirator sareng nyababkeun panyakit atanapi maot.
2. A respirator dipilih leres penting pikeun ngajaga kaséhatan Anjeun
3. Produk ieu teu nyadiakeun oksigén
4. Entong dianggo nalika konsentrasi kontaminan langsung bahaya pikeun kaséhatan atanapi kahirupan
5. Ulah make di atmospheres ngabeledug

Parameter:
Ngaran produk: Particulate Respirator
Filter Bahan: Mékanis jeung Éléktrostatik Filter
Tingkat panyalindungan: KN95
Ngagem: Jenis ngagem ceuli
Klip Irung: Aluminium sareng Klip Bar Plastik (sumputkeun dina topéng)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami