• head_bn_slider
  • head_bn_slider

Topéng raray KN95

Topéng raray KN95

Pedaran pondok:

GB2626-2006, GB2626-2019 KN95

Pamakéan dihaja

Respirator partikulat KN95 dirancang pikeun ngabantosan panyalindungan ngalawan partikel non-minyak, anu tina grinding, sanding, sawing, atanapi operasi berdebu anu sanés. Éta ogé tiasa ngabantosan ngirangan paparan asupan kana partikel biologis dina hawa.


Detil Produk

Tanda Produk

CIRI PRODUK
Papanggih GB2626-2006, GB2626-2019 STANDARD
Dua tali ceuli dilas nyayogikeun segel anu aman
Pakem irung tiasa diatur
Desain enteng pikeun kanyamanan hébat

Maké Parentah
1. Gagal nuturkeun sadaya pitunjuk sareng watesan panggunaan réspirator ieu sareng / atanapi kagagalan ngagem réspirator ieu salami waktos kakeunaan tiasa ngirangan efektivitas réspirator sareng tiasa nyababkeun panyawat atanapi maot.
2. Rambut, janggot sareng karakteristik wajah anu tangtu tiasa ngirangan efektivitas réspirator ieu.
3. Pariksa kaayaan réspirator sateuacan unggal panggunaan, pikeun mastikeun yén henteu aya liang dina zona pernapasan sareng teu aya karusakan. Gancang ngagentos réspirator upami rusak.
4. Simpen réspirator jauh tina daérah anu kacemar nalika henteu dianggo.
5. Ninggalkeun daérah anu terkontaminasi Langsung sareng kontak pengawas upami pusing, iritasi, atanapi kasusah sanésna.
6. Partikel-partikel anu tiasa bahaya pikeun kasihatan anjeun kalebet anu alit sahingga anjeun henteu tiasa ningali éta.
7.Nyebutkeun produk anu digunakeun saluyu sareng peraturan anu berlaku.

Ngagunakeun Batesan
1. Respirator ieu henteu nyayogikeun oxygeon. Entong dianggo dina atmosfir anu ngandung kirang ti 19,5% oxygeon.
2. Respirator ieu dirancang pikeun panggunaan / panggunaan profesional ku déwasa, anu leres-leres dilatih dina panggunaan sareng batesanana. Respirator henteu dirancang pikeun dianggo ku murangkalih.
3. Entong ngarobih, nyiksa atanapi nyalahgunakeun réspirator ieu. Entong nganggo réspirator dina tempat pernapasan, anu ditutupan ku saputangan atanapi serbet.
4. Entong nganggo réspirator nalika konsentrasi rereged henteu dipikaterang atanapi langsung bahaya pikeun kahirupan sareng kaséhatan.
5. Respirator ieu henteu ngajagaan tina gas atanapi uap beracun, henteu dianggo dina suasana anu asap atanapi beracun.
6. Entong dianggo upami réspirator najis dina jero.

Perhatosan:
1. Gagal nuturkeun sadaya pitunjuk sareng watesan panggunaan produk ieu tiasa ngirangan efektivitas réspirator sareng ngahasilkeun panyakit atanapi maot
2. Respirator anu leres dipilih penting pisan pikeun ngajaga kaséhatan anjeun
3. Produk ieu henteu nyayogikeun oksigén
4. Entong dianggo nalika konsentrasi reregedan langsung bahaya pikeun kaséhatan atanapi kahirupan
5. Entong dianggo dina atmosfir ngabeledug

Parameter:
Nami Produk: Respirator Partikulasi
Bahan Saringan: Mékanis sareng Éléktrostatik Saringan
Tingkat Perlindungan: KN95
Ngagem: Ceuli ngagem tipe
Klip Irung: Aluminium nganggo Klip Bar Plastik (nyumput dina topéng)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami