• head_bn_slider
  • head_bn_slider

Topeng raray KN95 sareng klep

Topeng raray KN95 sareng klep

Katerangan pondok:

GB2626-2006, GB2626-2019 KN95 sareng klep

Bubuka KN95

Ngaran produk: PM2.5 tilu diménsi papan bodas topeng pelindung

Spésifikasi produk: 10.5 × 16cm

Komposisi lawon: lawon ngalembereh éléktrostatik + lawon non-anyaman kualitas luhur, klip irung tiasa diwangun, éksternal, klep engapan, sabuk ceuli anu nyaman

Gaya karajinan: desain ergonomis, sealing panas ultrasonik

Decor biasa: bodas, customizable

Fungsi utama: nyegah lebu, halimun, PM2.5, sari


Rincian produk

Tag produk

fitur produk

-ISO kontrol pabrik baku jeung produksi, kalawan ngawaskeun laboratorium

- Produksi lingkungan kamar purifikasi

-Scurf ultra low jeung kontaminasi

-Efisiensi filtrasi baktéri luhur (BFE)> 99%

-Efisiensi filtrasi partikel luhur (PFE)> 98%

- Pangaruh filtrasi partikel PM2.5 (PFE) > 95%

-It dijieunna tina lawon spunlaced, filtration tinggi ngalembereh ditiup lawon non-anyaman (MBPP),-efisiensi tinggi katun filter éléktrostatik jeung lawon karbon diaktipkeun (multi-lapisan)

-Klep engapan aliran hawa tiis husus, klip sasak irung adjustable, euweuh desain kelim las di Chin

-Di jero sareng di luar bungkusan kamar bersih

 

Wengkuan aplikasi

. partikel non oily

. Sababaraha bau gas organik

. outdoor Ngabuburit

. Hardware Casting Industri

. konstruksi sarta pertambangan batu operasi

. Laboratorium

. penanganan bahan jeung industri grinding

. panyalindungan poean

 

Kinerja:
Pikeun nyegah polutan hawa particulate, kawas lebu, haseup jeung smog jsb; panyalindungan alus deui virus jeung kasakit engapan.

parentah:
Buka topéng, gantungkeun tali dina ceuli, saluyukeun posisi jambatan irung, supados topéng nutupan sungut sareng irung sareng pas kana raray.

【KN95】 Éféktif ngajaga anjeun tina virus. Ieu henteu dianjurkeun pikeun penderita panyakit cardiovascular alatan tightness tinggi na.

Anti halimun】Kalayan irung palastik disumputkeun diwangun dina sasak kartilage disumputkeun, bisa disaluyukeun pikeun nyingkahan voids jeung ngurangan inhalation zat ngabahayakeun.

filtration tinggi】 Lapisan jero karbon diaktipkeun bisa nyaring gas ngabahayakeun atawa odors.

Kanyamanan】Gelung ceuli elastis tanpa tekanan kana ceuli. lawon kualitas luhur pikeun ngurangan iritasi kulit.

Floding】 Tilepan thinsection, lightweight sarta gampang ngagunakeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami