• head_bn_slider
  • head_bn_slider

Masker wajah KN95 nganggo klep

Masker wajah KN95 nganggo klep

Pedaran pondok:

GB2626-2006, GB2626-2019 KN95 Sareng Klep

BUBUKA KA KN95

Ngaran produk: PM2.5 topeng pelindung papan bodas tilu diménsi

Spésifikasi produk: 10,5 × 16cm

Komposisi lawon: éléh éléktrostatik ditiup lawon + lawon non-anyaman kualitas luhur, klip irung tiasa diwangun-di, éksternal, klep engapan, sabuk ceuli nyaman

Gaya karajinan: desain ergonomis, sealing panas ultrasonik

Dekorasi Biasa: bodas, bisa disesuaikan

Fungsi utama: nyegah lebu, halimun, PM2.5, sari


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk

Kontrol pabrik sareng produksi produksi -ISO, kalayan monitoring laboratorium

-Nyiapkeun lingkungan rohangan pemurnian

-Ultra low scurf sareng kontaminasi

-Fisiensi filtrasi baktéri luhur (BFE)> 99%

-Fisiensi filtrasi partikel luhur (PFE)> 98%

-PM2.5 pangaruh filtrasi partikel (PFE)> 95%

-Itu didamel tina lawon spunlaced, filtration tinggi lebur ditiup lawon non-anyaman (MBPP), katun filter éléktrostatik efisiensi tinggi sareng kaén karbon diaktipkeun (multi-layer)

Klep engapan aliran hawa khusus -khusus, klip sasak irung tiasa diatur, henteu aya desain jahitan las di Chin

-Bungkus jero sareng luar kamar bersih

 

Wengkuan aplikasi

. partikel non minyak

. Sababaraha bau gas organik

. siklus luar

. Industri Casting Hardware

. operasi pangwangunan sareng penambangan batu

. Laboratorium

. penanganan bahan sareng grinding industri

. perlindungan sapopoe

 

Kinerja:
Pikeun nyegah polutan udara partikel, sapertos lebu, haseup sareng asap jsb; perlindungan anu saé deui virus sareng panyakit pernapasan.

Pitunjuk:
Buka topéng, gantungkeun tali kana ceuli, saluyukeun posisi sasak irung, supados topéng nutupan sungut sareng irung sareng pas dina raray.

【KN95】 Épéktip ngajagi anjeun tina virus. Éta henteu disarankeun pikeun penderita panyakit kardiovaskular kusabab kedapna anu luhur.

Anti kabut】 Kalayan irung plastik anu disumputkeun diwangun dina jambatan tulang rawan anu disumputkeun, tiasa diluyukeun pikeun nyingkahan kekosongan sareng ngirangan nyerep zat berbahaya.

Saringan tinggi】 Lapisan jero karbon anu diaktipkeun tiasa nyaring gas atanapi bau anu ngabahayakeun.

Nyamanan】 Gelang ceuli elastis tanpa tekanan dina ceuli. lawon kualitas luhur pikeun ngirangan iritasi kulit.

Floding】 Tilepan thinsection, ringan sareng gampang dianggo.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami