• head_bn_slider
  • head_bn_slider

Topéng raray KS-9005

Topéng raray KS-9005

Pedaran pondok:

CE FFP2 NR

1. Produsén langsung pikeun ngajamin harga anu wajar sareng kualitas anu saé

Desain 2.5 ply pikeun hasil nyegah lebu sareng baktéri

3.Packing 25 pcs / box, 1000 pcs / karton, ogé tiasa per konsumén '

saratna

4. Sértipikat ISO / CE / SGS / CNAS jsb sertipikat rélatif & laporan tés.

5. urang ogé ngagaduhan seueur gaya anu sanés, sapertos gaya katup, gaya karbon aktif, gaya band ceuli anu tiasa diatur sareng saterasna…


Detil Produk

Tanda Produk

Maké Pikeun

Partikel sapertos tina grinding, sanding, sweeping, sawing, bagging, atanapi ngolah mineral, batubara, ironore, tipung, logam, kayu, sari, sareng zat-zat sanésna. Partikel cair atanapi non-minyak tina nyemprot anu henteu ogé ngaluarkeun aerosol minyak atanapi uap.

Topeng N95 mangrupikeun salah sahiji tina salapan masker pelindung partikuler anu disahkeun ku NIOSH. "N" hartosna henteu tahan kana minyak. "95 ″ hartosna yén nalika kakeunaan sababaraha partikel tés khusus, konsentrasi partikel dina jero topéng langkung tina 95% langkung handap tina konsentrasi partikel di luar topéng. Nilai 95% sanés rata-rata, tapi minimum. N95 sanés nami produk khusus. Salami éta minuhan standar N95 sareng ngalirkeun ulasan NIOSH, éta tiasa disebat "topéng N95". Tingkat panyalindungan N95 ngandung hartos yén dina kaayaan tés anu ditetepkeun dina standar NIOSH, épisiénsi nyaring bahan panyaring topéng kana partikel anu henteu berminyak (sapertos lebu, halimun asam, halimun cet, mikroorganisme, sareng sajabana) ngahontal 95%.

Spésifikasi

Ukuran: ukuran pinuh

bodas

Bahan baku: oksida hideung

Kandel: 0,1 inci

Saringan 95%

Lawon non-anyaman, katun hawa panas, lawon dilebur-ditiup

Lanté ka-4 ngabantosan nolak kanyamanan nyarang tina SMOG, lebu sareng SPIT.

Dijieunna tina bahan anu ramah lingkungan, Uap-buktina, henteu toksik, henteu ngairitasi, lemes sareng raoseun.

 

Perusahaan urang gaduh pasokan di daratan Cina, kalayan kaluaran sapopoé 500000. Éta parantos ngalangkungan sababaraha sértipikasi. Babaturan anu kabetot tiasa ngahubungi kami

Kauntungan urang:

1. engapan, tahan debu, tilepan tilu lapisan, ngawangun rohangan napas tilu diménsi 360-tingkat.

2. Earhook anu datar pisan sareng élastis tiasa ngirangan tekanan.

3. Kalayan irung plastik anu disumputkeun, anti kabut, tiasa diluyukeun, pikeun nyingkahan sela sareng ngirangan nyerep zat bahaya.

4,4 panyalindungan lapisan.

Lapisan luar ngahalangan partikel ageung. Lapisan kaén anu lebur bakal nyegah partikel tina taat. Lapisan struktur

Ruang 3D sahingga henteu aya hubungan antara sungut anjeun sareng topéng.

Lapisan jero didamel tina bahan lemes némpél raray anjeun pikeun pangalaman anu raos.

5.3D struktur tilu diménsi.

Struktur 3D ningkatkeun ruang pernapasan, ngajantenkeun anjeun napas kalayan lancar sareng ngirangan celah antara topéng sareng wajah. Ukuran ieu cocog pikeun sagala rupa bentuk raray. (Henteu cocog pikeun barudak)

6. Nyaman dipakena.

Tali ceuli elastis anu berkualitas ngajantenkeun gampang dianggo sareng nyaman dipakena pikeun waktos anu lami. Tali hook-and-loop anu tiasa disetél sampurna cocog sareng sadidinten.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk