• head_bn_slider
  • head_bn_slider

Topeng raray KS-9005

Topeng raray KS-9005

Katerangan pondok:

CE FFP2 NR

1.Direct produsén pikeun ngajamin harga lumrah jeung kualitas alus teuing

Desain 2.5 lapis pikeun suksés nyegah lebu sareng baktéri

3.Packing 25pcs / kotak, 1000pcs / karton, kitu ogé tiasa per konsumén '

syarat

4.Certificates ISO / CE / SGS / CNAS jsb sertipikat relatif & laporan tés.

5. urang ogé boga loba gaya sejen, kawas kalawan gaya klep, gaya karbon aktif, adjustable gaya band ceuli jeung saterusna ...


Rincian produk

Tag produk

Maké pikeun

Partikel sapertos tina grinding, amplas, sweeping, sawing, bagging, atawa ngolah mineral, batubara, ironore, tipung, logam, kai, sari, jeung zat séjén tangtu. aerosol minyak atawa uap.

Topeng N95 mangrupikeun salah sahiji salapan masker pelindung partikulat anu disertipikasi ku NIOSH. "N" hartina teu tahan kana minyak. "95″ hartosna nalika kakeunaan sajumlah partikel tés khusus, konsentrasi partikel di jero topéng langkung ti 95% langkung handap tina konsentrasi partikel di luar topéng. Nilai 95% sanes rata-rata, tapi minimum. N95 sanes nami produk husus. Salami éta nyumponan standar N95 sareng lulus ulasan NIOSH, éta tiasa disebat "topeng N95". Tingkat panyalindungan N95 hartosna yén dina kaayaan tés anu dieusian dina standar NIOSH, efisiensi nyaring bahan saringan masker ka partikel non-oily (sapertos lebu, halimun asam, halimun cet, mikroorganisme, sareng sajabana) ngahontal 95%.

spésifikasi

Ukuran: ukuran pinuh

bodas

Bahan baku: oksida hideung

Ketebalan: 0,1 inci

95% saringan

lawon non-anyaman, katun hawa panas, lawon ngalembereh-ditiup

Lantai 4 ngabantosan nolak kanyamanan nyarang tina SMOG, lebu sareng SPIT.

Dijieunna tina bahan ramah lingkungan, Uap-buktina, non-toksik, non-irritating, lemes sareng nyaman.

 

Pausahaan urang boga suplai di Cina daratan, kalawan kaluaran poean 500000. Eta geus kaliwat rupa certifications. Babaturan anu minat tiasa ngahubungi kami

Keunggulan kami:

1. Breathable, dustproof, tilu-lapisan tilepan, ngabentuk 360-gelar spasi engapan tilu diménsi.

2. Kacida datar jeung kacida elastis earhook bisa ngurangan tekanan.

3. Kalawan irung palastik disumputkeun, anti kabut, adjustable, pikeun nyingkahan sela jeung ngurangan inhalation zat ngabahayakeun.

4.4 panyalindungan lapisan.

Lapisan luar meungpeuk partikel badag. Lapisan lawon anu dilebur bakal nyegah partikel tina adhering. Lapisan struktur

Ruang 3D supados henteu aya kontak antara sungut anjeun sareng topéng.

Lapisan jero anu didamel tina bahan lemes nyentuh ramo anjeun pikeun pangalaman anu nyaman.

5.3D struktur tilu diménsi.

Struktur 3D ningkatkeun rohangan engapan, ngajadikeun anjeun ngambekan lancar sareng ngirangan jurang antara topéng sareng raray. Ukuran ieu cocog pikeun sagala rupa wangun raray. (Teu cocog pikeun barudak)

6. Nyaman dipaké.

Tali ceuli elastis anu berkualitas luhur ngagampangkeun ngagem sareng teu nyaman kanggo lami. Tali hook-and-loop adjustable sampurna cocog kanyamanan sapopoe.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk