• head_bn_slider
  • head_bn_slider

Topéng raray KS-9008

Topéng raray KS-9008

Pedaran pondok:

CE FFP2 NR

1. Produsén langsung pikeun ngajamin harga anu wajar sareng kualitas anu saé

Desain 2.5 ply pikeun hasil nyegah lebu sareng baktéri

3.Packing 20 pcs / box, 800 pcs / karton, ogé tiasa per syarat konsumén

4. Sértipikat ISO / CE / SGS / CNAS jsb sertipikat rélatif & laporan tés.

5. urang ogé ngagaduhan seueur gaya anu sanés, sapertos henteu nganggo gaya katup, gaya karbon aktif, gaya band ceuli anu tiasa diatur sareng saterasna…


Detil Produk

Tanda Produk

Maké Pikeun

Partikel sapertos tina grinding, sanding, sweeping, sawing, bagging, atanapi ngolah mineral, batubara, ironore, tipung, logam, kayu, sari, sareng zat-zat sanésna. Partikel cair atanapi non-minyak tina nyemprot anu henteu ogé ngaluarkeun aerosol minyak atanapi uap.

Topeng N95 ngagaduhan efisiensi filtrasi langkung ti 95% pikeun partikel kalayan diaméter aerodinamika 0,075µm ± 0,02m. Diaméter aerodinamika baktéri udara sareng spora jamur utamina beda-beda antara 0,7-10 µm, anu ogé aya dina kisaran perlindungan topeng N95. Ku alatan éta, topéng N95 tiasa dianggo pikeun panangtayungan pernapasan zat partikel tangtu, sapertos lebu anu dihasilkeun nalika prosés grinding, meresihan sareng ngolah mineral, tipung sareng bahan-bahan sanésna. Éta ogé cocog pikeun cairan atanapi non-minyak non-minyak dihasilkeun ku nyemprot. Bahan partikel tina gas volatil anu ngabahayakeun. Éta sacara efektif tiasa nyaring sareng nyucikeun bau anu henteu diseuseup (kecuali gas beracun), ngabantosan ngirangan tingkat paparan partikel mikroba anu teu tiasa dihirup (sapertos kapang, antrasis, tuberkulosis, jst.),

Spésifikasi

Polusi Udara Pm2.5 N95 topéng Kn95 Topéng ffp2 kalayan Non-anyaman lawon Novel Coronavirus Precaution Pakai

Filtrasi Cekap KN95 Kasalametan Wajah Masker: tiasa ngajagi anjeun tina lebu, knalpot mobil, sari, halimun, tetesan, ogé dilarapkeun ka Exhaust, Emisi Industrial, alergi Debu, PM2.5. Sareng Desain Ergonomis: Topeng Kaamanan N95 Nyaman dipakena bahan filter impedansi rendah kalayan henteu bau

& Cocog pikeun sagala jinis kagiatan di luar ruangan. siga: Ngaboncéng gunung, Ngajalankeun, Ngajalankeun kuda, Snowboard, Laju leumpang, Nanjak, Ngabuburit, Leumpang, Ngaboncéng Motor, jsb.

Kaunggulan tina CE KN95 Non-anyaman Topeng Wajah Disposable Ceuli kami:

1. kualitas luhur,
lulus sababaraha tés sareng tiasa mariksa inpormasi dina halaman wéb anu rélatif, tujuan ngawangun mérek unggulan urang sorangan
2, Pabrik Pabrik,
urang tiasa mastikeun waktos kalungguhan sareng prosés produk tiasa ngalakukeun paménta anu langkung saé. Wilujeng ngirim rencana paménta anjeun.
3. Desain dilindungi Patén,
produk urang gaduh desain urang sorangan, dijagaan ku patén-patén patén, urang tiasa mastikeun kualitas produk topéng N95 kami.
4. Ruangan Bersih kelas 100 rébu sareng laboratorium kelas 10 rébu,
urang gaduh alat-alat anu paling propésional sareng kontrol kualitas anu ketat sareng wilujeng sumping didatangan.
5. Mandiri R&D sareng desain (R&D = panilitian sareng pamekaran)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk