• head_bn_slider
  • head_bn_slider

Topeng raray KS-9008

Topeng raray KS-9008

Katerangan pondok:

CE FFP2 NR

1.Direct produsén pikeun ngajamin harga lumrah jeung kualitas alus teuing

Desain 2.5 lapis pikeun suksés nyegah lebu sareng baktéri

3.Packing 20pcs / kotak, 800pcs / karton, kitu ogé tiasa per sarat konsumén '

4.Certificates ISO / CE / SGS / CNAS jsb sertipikat relatif & laporan tés.

5. urang ogé boga loba gaya sejen, kawas euweuh gaya klep, gaya karbon aktif, adjustable gaya band ceuli jeung saterusna ...


Rincian produk

Tag produk

Maké pikeun

Partikel sapertos tina grinding, amplas, sweeping, sawing, bagging, atawa ngolah mineral, batubara, ironore, tipung, logam, kai, sari, jeung zat séjén tangtu. aerosol minyak atawa uap.

Topeng N95 gaduh efisiensi filtrasi langkung ti 95% pikeun partikel kalayan diaméter aerodinamika 0.075µm±0.02µm. Diaméter aerodinamis baktéri hawa sareng spora jamur utamina beda-beda antara 0.7-10 µm, anu ogé aya dina kisaran panyalindungan masker N95. Ku alatan éta, topéng N95 bisa dipaké pikeun panangtayungan engapan zat partikulat tangtu, kayaning lebu dihasilkeun salila prosés grinding, beberesih jeung ngolah mineral, tipung jeung bahan tangtu lianna. Éta ogé cocog pikeun cair atawa non-oily non-minyak dihasilkeun ku nyemprot. Partikulat gas volatile ngabahayakeun. Éta sacara efektif tiasa nyaring sareng ngamurnikeun bau abnormal anu diseuseup (iwal gas beracun), ngabantosan ngirangan tingkat paparan partikel mikroba inhalable (sapertos kapang, anthracis, tuberkulosis, jsb.),

spésifikasi

Polusi Udara Pm2.5 N95 Topeng Kn95 Topeng ffp2 sareng Kain Non-anyaman Novel Coronavirus Precaution Disposable

Filtrasi Éfisién KN95 Topeng Raray Kasalametan: tiasa ngajagi anjeun tina lebu, knalpot mobil, sari, halimun, titik-titik, ogé dilarapkeun kana Knalpot, Émisi Industri, Alergi Debu, PM2.5.etc & Desain Ergonomis: Topeng Kasalametan N95 Nyaman dianggo, bahan filter impedansi low kalawan euweuh bau

& Cocog jeung sagala jinis kagiatan outdoor. kawas: Gunung-biking, Ngajalankeun, Tunggang Kuda, Snowboarding, Speed ​​leumpang, Climbing, Ngabuburit, Leumpang, Motorcycling, jsb

Kaunggulan tina CE KN95 Non-anyaman Topeng Masker Earloop kami:

1. kualitas luhur,
lulus rupa test na bisa pariksa informasi dina ramatloka relatif, Tujuan ngawangun brand unggulan urang sorangan
2, Pabrik Pabrik,
urang tiasa mastikeun waktos kalungguhan sareng prosés produk tiasa ngalaksanakeun paménta anu langkung saé. Wilujeng sumping di ngirim anjeun rencana paménta.
3.Patén ditangtayungan design,
produk urang boga desain sorangan, ditangtayungan ku peraturan patén, urang bisa mastikeun kualitas produk masker N95 urang.
4. 100 rébu kelas Clean Room jeung 10 rébu laboratorium kelas,
urang boga parabot paling profésional sarta kadali kualitas strictest tur wilujeng sumping didatangan eta.
5. R&D sareng desain mandiri (R&D=panalungtikan sareng pamekaran)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk