• head_bn_slider
  • head_bn_slider

KN95 GB2626-2006,GB2626-2019 (Dipasang sirah)

KN95 GB2626-2006,GB2626-2019 (Dipasang sirah)

Katerangan pondok:

· Ngaran Produk: KN95 Disposable Particulate Respirator

· Merk: YIRENTANG

· Modél: KN95

· Gaya Nganggo: Headband

· Warna: Bodas

· Bahan: Poliéster, Listrik Statis Meltblown

· Kalawan klep: kalawan atawa TANPA

· Baku: GB2626-2006, GB2626-2019


Rincian produk

Tag produk

Masker ieu dimaksudkeun pikeun dianggo pikeun panyalindungan ngalawan aerosol partikulat anu teu aya minyak; larangan pamakéan waktos bisa dilarapkeun. Éta pisan awét sarta boga permukaan jero lemes sareng nyaman kalawan nosepiece adjustable sarta headband aman pikeun pas ditangtoskeun. Aya résistansi engapan anu rendah pikeun ningkatkeun kanyamanan damel.

Pikeun pamakéan ngalawan Particulate Aerosol bébas minyak

Ciri produk:

Résistansi Inhalasi Delta P (85LPM + 1 LPM): <20 mmH2O

Résistansi Exhalation Delta P (85LPM + 1 LPM): <25 mmH2O

Éfisiensi filtrasi: >95% pikeun partikel airbone 0.3micron

Kakuatan Tarik Headband: 20N / 10s

Uji Kebocoran Klep Exhalation: < 30ml / mnt

Exhalation klep Las Kakuatan: 10N / 10s

 

Topeng Raray Disposable KN95

KN95 anti virus earloop non anyaman masker pameunteu
Panyadia Cina Produsén Grosir Adat Earloop Disposable Non Woven 5 Ply Topeng Raray

Salian polusi hawa, serangan smog bakal ngabalukarkeun karuksakan kana kaséhatan engapan urang, sarta massa ngumpul, Jeung panyebaran tetesan pasien ogé bisa pasang aksi anceman kaséhatan ka urang, fokus kana kaséhatan engapan.

Fitur pikeun Topeng Raray Anti Virus:
- Masker 5 Lapisan anu tiasa dianggo
-Fungsi: pencegahan sari, Alergi bébas, buktina lebu
-Desain ergonomis, langkung panyalindungan raray
-Aya-diménsi spasi breathable, engapan nyaman
-Adopt unsur Filter kualitas luhur, leuwih efisien dustproof

 

Naha Topeng Raray KN95 Anjeun Asli? 3 Cara Anjeun Tiasa Test pikeun

Masker pameunteu KN95 tina kualitas anu disertipikasi ngabantosan insulasi pahlawan kasehatan urang sareng padamel payun sanés tina kaserang COVID-19. Kalayan paningkatan anu seukeut dina paménta, produsén Cina ayeuna ngaluarkeun 200 juta masker pameunteu unggal dinten, tapi délta antara pasokan sareng paménta terus ningkat. Hasilna, réplika palsu nyusup ka pasar, sering dijual kalayan harga anu luhur. Topeng Raray KN95 5 Pek Kapal ti AS Dina StockPollen - Topeng KN95 tiasa ngajagi anjeun tina sari. Saringan kami gaduh efisiensi di luhur 95% dina ukuran partikel 0.3 pm, sedengkeun partikel sari normal ukuranana sakitar 10 - 1000 pm. Alérgi Sato - Topeng Raray KN95 tiasa ngajagi anjeun tina alérgi sato. Efisiensi di luhur 95% dina ukuran partikel 0.3 pm, partikel alérgi sato kira-kira 5 KN95 Topeng Raray Frontline Topeng Raray KN95 Topeng Raray (4 Lapisan). Anti Partikulat (Non-Bedah). Kain non-anyaman + katun polipropilén. Topeng pelindung kelas KN95 profésional, 95% sacara efektif nyaring lebu, baktéri sareng zat ngabahayakeun sanés, mangrupikeun topéng anu saé pikeun nyegah inféksi virus sareng influenza.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami