• head_bn_slider
  • head_bn_slider

KN95 GB2626-2006, GB2626-2019 (dipasang Kepala)

KN95 GB2626-2006, GB2626-2019 (dipasang Kepala)

Pedaran pondok:

· Nami Produk: KN95 Respirator Particateate Disposable

· Merek: YIRENTANG

· Modél: KN95

· Gaya Nganggo: Headband

· Warna: Bodas

· Bahan: Poliéster, Éléktrik Statis Meltblown

· Kalayan klep: TANPA ATAWA TANPA

· Standar: GB2626-2006, GB2626-2019


Detil Produk

Tanda Produk

Topéng ieu dimaksudkeun pikeun dijagaan pikeun perlindungan tina partikel aerosol bébas minyak; watesan panggunaan waktos tiasa diterapkeun. Éta awét pisan sareng gaduh permukaan jero anu lemes sareng raoseun kalayan irung anu tiasa disaluyukeun sareng headband anu diamankeun pikeun pas anu pas. Aya résistansi napas anu handap pikeun ningkatna kanyamanan kerja.

Pikeun dipaké ngalawan Partulateate Aerosols bébas tina minyak

Ciri Produk:

Résistansi réspirasi Delta P (85LPM + 1LPM): <20mmH2O

Résistansi Ékspirasi Délta P (85LPM + 1LPM): <25mmH2O

Efisiensi Filtrasi: >95% pikeun partikel airbone 0,3micron

Kakuatan Tarik Headband: 20N / 10s

Tés Ngaluarkeun Valve Valve: < 30ml / mnt

Éksploitasi Klep Las Las Kakuatan: 10N / 10s

 

Pakai Masker Wajah KN95

KN95 anti virus earloop non anyaman disposable mask mask
Cina Suplier Grosir Produsén Custom Earloop Pakai Non Woven 5 Ply Face Mask

Salaku tambahan kana polusi udara, serangan asap bakal nyababkeun karusakan kaséhatan pernapasan urang, sareng massa ngariung, Sareng panyebaran titisan pasién ogé tiasa janten ancaman kaséhatan ka urang, fokus kana kaséhatan pernapasan

Fitur pikeun Topeng Beureum Anti Virus:
-Dibuang Masker 5-Lapisan
-Fungsi: Pencegahan sari, bebas Alergi, buktina lebu
Desain -Ergonomis, langkung panyalindungan wajah
-Tempat diménsi bernapas, napas nyaman
-Adopsi elemen Filter kualitas luhur, tahan debu langkung éfisién

 

Naha Masker Wajah KN95 Anjeun Asli? 3 Cara Anjeun tiasa Nguji

KN95 masker nyanghareupan kualitas anu disahkeun ngabantosan pahlawan Podomoro urang sareng padamel payun sanésna tina kontrak COVID-19. Kalayan paningkatan anu langkung saé dina paménta, pabrik Cina ayeuna ngaluarkeun 200 juta topéng pameunteu unggal dinten, tapi délta antara pasokan sareng paménta tetep ngembang. Hasilna, réplika palsu nyusup kana pasar, sering dijual kalayan harga anu saé pisan. KN95 Face Mask 5 Pack Ships ti USA Dina StockPollen - Topéng KN95 tiasa ngajagi anjeun tina sari. Filter urang gaduh efisiensi di luhur 95% dina ukuran partikel 0,3 pm, padahal partikel sari normal sakitar 10 - 1000 pm ukuranana. Alergi Hewan - Topéng Wajah KN95 tiasa ngajagi anjeun tina alérgi sato. Efisiensi saluhureun 95% dina ukuran partikel 0.3 pm, partikel alérgi sato sakitar 5 KN95 Masker Wajah Frontline Masker WajahKN95 Masker Wajah (4 Lapisan). Anti Partikulasi (Non-Bedah). Lawon Non anyaman + katun Polipropilén. Topeng pelindung kelas KN95 propésional, 95% sacara efektif nyaring lebu, baktéri sareng zat bahaya sanésna, mangrupikeun topéng anu hadé pikeun nyegah inféksi virus sareng influenza.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami