• head_bn_slider
  • head_bn_slider

KN95 GB2626-2006, GB2626-2019

KN95 GB2626-2006, GB2626-2019

Pedaran pondok:

1. Gaya desain anu langkung éndah sareng panangtayungan matéri multi-lapisan, anu tiasa nyaring partikel kalayan épéktip sareng ngarangsang bau khas, lebu, baktéri sareng virus.

2. Filtrasi bertulang multi-lapisan, lapisan ramah-kulit anu tiasa diaksés, lawon non-anyaman luar, lapisan lebur, sareng lapisan filter.

3.3D motong tilu diménsi tiasa nyaluyukeun pas sareng raray, ningkatkeun pangaruh panyalindungan, rata rata, sealing partikel ultrasonik tanpa partikel, las éndah, pita elastis tinggi, desain awak lega henteu ngaraheutkeun kulit, lami-lami henteu ketang, sareng nganggo langkung Nyaman.

4. Interlayer adsorpsi éléktrostatik tiasa nyebarkeun masalah partikel, sareng langkung seueur lapisan panyaring éfisién ku lapisan ngajaga kasehatan napas.


Detil Produk

Tanda Produk

Fungsi sareng Pamakéan

Topeng KN95 ngagaduhan efisiensi filtrasi langkung ti 95% kanggo partikel kalayan diaméter aerodinamika 0,075µm ± 0,02m. Diaméter aerodinamika baktéri udara sareng spora jamur utamina beda-beda antara 0,7-10 µm, anu ogé aya dina kisaran perlindungan topeng N95. Ku alatan éta, topéng N95 tiasa dianggo pikeun panangtayungan pernapasan zat partikel tangtu, sapertos lebu anu dihasilkeun nalika prosés grinding, meresihan sareng ngolah mineral, tipung sareng bahan-bahan sanésna. Éta ogé cocog pikeun cairan atanapi non-minyak non-minyak dihasilkeun ku nyemprot. Bahan partikel tina gas volatil anu ngabahayakeun. Éta sacara efektif tiasa nyaring sareng nyucikeun bau anu henteu diseuseup (kecuali gas beracun), ngabantosan ngirangan tingkat paparan partikel mikroba anu teu tiasa dihirupan (sapertos kapang, antrasis, tuberkulosis, sareng sajabana), tapi henteu tiasa ngaleungitkeun inféksi kontak, panyakit atanapi résiko maot tina

Parameter Produk

Jenis: Topéng KN95 Pikeun jalma: Staf médis atanapi tanaga anu aya hubunganana
standar: GB2626-2006, GB2626-2019 KN95 Tingkat saringan: 99%
Tempat produksi: Propinsi Hebei Mérek:  
modél: Gaya cangkir Jenis disinféksi:  
ukuran:   Sertifikasi Kualitas: Kagungan
Hirup rak: 3 taun Klasifikasi instrumen: Tingkat 2
standar kaamanan:   Ngaran Produk: Topéng KN95
palabuhan: Palabuhan Shanghai cara pembayaran: Surat kiridit atanapi transfer kawat
    Paking: Karton

 

Pitunjuk

Iklaskeun topéng rata, tarik leungeun anjeun rata sareng dorong kana raray anjeun, ku sasak irung panjang di luhur; titik konci: nutupan irung, sungut sareng gado, pasang tali luhur topéng dina luhur sirah, tali anu handap dina tonggong beuheung, sareng tempat ujung jari anjeun Dina klip irung, cobi damel ujung topéng pas nyanghareupan.

Nalika kaayaan di handap ieu lumangsung, topéng kedah diganti dina waktosna:

1. Nalika impedansi engapan ningkat sacara signifikan;

2. Nalika topéng rusak atanapi rusak;

3. Nalika topéng sareng rai henteu tiasa caket;

4. topéng kacemar (sapertos noda getih atanapi titisan sareng benda asing anu sanés);

5. Topéng parantos terkontaminasi (dianggo di bangsal individu atanapi kontak sareng pasién);


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami