• head_bn_slider
  • head_bn_slider

KN95 GB2626-2006, GB2626-2019

KN95 GB2626-2006, GB2626-2019

Katerangan pondok:

1. Gaya desain langkung geulis sareng panyalindungan bahan multi-lapisan, anu tiasa nyaring partikel sacara éfisién sareng merangsang bau aneh, lebu, baktéri sareng virus.

2. Multi-lapisan bertulang filtration, diaksés lapisan ramah-kulit, luar lawon non-anyaman, lapisan meltblown, sarta lapisan filter.

3.3D motong tilu diménsi bisa nyaluyukeun pas jeung beungeut, ngaronjatkeun éfék panyalindungan, flattening seamless, partikel-gratis ultrasonic ujung sealing, las exquisite, elastis tinggi band elastis, desain awak lega teu menyakiti kulit, lila teu ketat, sareng ngagem langkung Nyaman.

4. The interlayer adsorption éléktrostatik bisa adsorb zat particulate, sarta leuwih lapisan lapisan nyaring efisien ku lapisan ngajaga kaséhatan engapan.


Rincian produk

Tag produk

Fungsi jeung Paké

Topeng KN95 gaduh efisiensi filtrasi langkung ti 95% pikeun partikel kalayan diaméter aerodinamika 0.075µm±0.02µm. Diaméter aerodinamis baktéri hawa sareng spora jamur utamina beda-beda antara 0.7-10 µm, anu ogé aya dina kisaran panyalindungan masker N95. Ku alatan éta, topéng N95 bisa dipaké pikeun panangtayungan engapan zat partikulat tangtu, kayaning lebu dihasilkeun salila prosés grinding, beberesih jeung ngolah mineral, tipung jeung bahan tangtu lianna. Éta ogé cocog pikeun cair atawa non-oily non-minyak dihasilkeun ku nyemprot. Partikulat gas volatile ngabahayakeun. Éta sacara efektif tiasa nyaring sareng ngamurnikeun bau abnormal anu diseuseup (iwal gas beracun), ngabantosan ngirangan tingkat paparan partikel mikroba inhalable (sapertos kapang, anthracis, tuberkulosis, sareng sajabana), tapi henteu tiasa ngaleungitkeun inféksi kontak, panyawat atanapi résiko maot.

Parameter produk

Jenis: Topeng KN95 Pikeun jalma: Staf médis atawa tanaga patali
standar: GB2626-2006, GB2626-2019 KN95 Tingkat saringan: 99%
Tempat produksi: Propinsi Hebei merek:  
model: Gaya cup Jenis disinfeksi:  
ukuran:   Sertifikasi kualitas: Geus
Kahirupan rak: 3 taun Klasifikasi instrumen: Tingkat 2
standar kaamanan:   Ngaran Produk: Topeng KN95
palabuhan: Palabuhan Shanghai cara pembayaran: Surat kiridit atanapi transfer kawat
    Bungkusan: Karton

 

parentah

Iklaskeun topéng datar, tarik leungeun anjeun datar sareng dorong ka arah ramo anjeun, kalayan sasak irung panjang di luhur; titik konci: nutupan irung, sungut jeung gado, nempatkeun tali luhur topéng dina luhureun sirah, tali handap dina tonggong beuheung, sarta nempatkeun ujung ramo Anjeun Dina klip irung, coba nyieun ujung topéng pas beungeut.

Nalika kaayaan di handap ieu lumangsung, topéng kedah diganti dina waktosna:

1. Nalika impedansi engapan naek sacara signifikan;

2. Nalika topéng rusak atanapi ruksak;

3. Lamun topéng jeung beungeut teu bisa raket napel;

4. Topeng terkontaminasi (sapertos noda getih atanapi tetes sareng barang asing anu sanés);

5. Topeng geus kacemar (dipaké di bangsal individu atawa dina kontak jeung penderita);


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami