• head_bn_slider
  • head_bn_slider

KN95 GB2626-2006, GB2626-2019 (Kalayan Exhalation Valve)

KN95 GB2626-2006, GB2626-2019 (Kalayan Exhalation Valve)

Pedaran pondok:

! PERHATOSAN
Éfisién tinggi ngalawan aerosol partikel bébas tina minyak. Respirator ieu ngabantuan ngajaga tina anu pasti
rereged partikel tapi henteu ngaleungitkeun paparan atanapi résiko katerap panyakit atanapi
inféksi. Nyalahgunakeun tiasa nyababkeun panyawat atanapi maot.
Masker Saringan Cekap Ieu nyaéta:
Hypoallergenic / Kamampuh Saringan Tinggi
Cabut Partikelat Anu Ditunda
Perlindungan Serbuk Debu


Detil Produk

Tanda Produk

Parentah pas:
1. Buka topéng / réspirator ku dua panangan.
2. Cangkir topéng ngalawan irung sareng sungut nganggo irung-irung dina sasak irung.
3. Simpen loop ceuli di unggal unggal ceuli.
4. Tempatkeun ramo jari tina dua leungeun dina luhur nomer irung. Geser ujung jari ka handap kadua sisi
irisan irung pikeun nyetak daérah irung kana bentuk pangguna irung. Saluyukeun loop ceuli upami diperyogikeun
mastikeun topéng aman disegel.
5. Cék segel
· Tempatkeun dua leungeun kana topéng, sareng tarik napas gancang pikeun mariksa naha topéngna diségel pageuh kana raray.
· Tempatkeun kadua leungeun dina cangkéng sareng napas. Upami anjeun ngaraos kabocoran, moal aya segel anu pantes.
· Upami hawa bocor di sakitar irung, salereskeun deui irung irung sakumaha anu dijelaskeun. Upami hawa bocor di pasisian topéng, saluyukeun deui loop ceuli sakitar ceuli dugi ka segel anu leres kahontal.
· Upami segel anu pas henteu tiasa dihontal kusabab kabocoran hawa, nyungkeun bantosan atanapi cobian ukuran atanapi modél anu sanés.
6. Ganti topéng upami segel pameunteu anu pas henteu tiasa kahontal.
7. Ganti topéng langsung upami napas janten sesah atanapi topéng janten rusak atanapi distorsi

 

Bantahan:

Sanés halaman wéb ieu, dokuméntasi anu disayogikeun atanapi pernyataan sanés anu didamel di dieu naha disayogikeun sacara visual, dicitak atanapi lisan ku atanapi atas nama DrugTestsInBulk.Com henteu kedah ditafsirkeun salaku garansi merchantability atanapi bilih aya masker atanapi sarung tangan anu kami jual atanapi anjeun parantos milih, pas pikeun tujuan khusus. DrugTestsInBulk.Com henteu tanggel waler pikeun kasaluyuan atanapi kacukupan tina pamilih pangguna akhir tina facemasks atanapi sarung tangan pikeun aplikasi khusus. Kusabab sifat saniter sareng disposable tina masker sareng sarung tangan, sadaya penjualan final sareng henteu aya pengembalian atanapi pengembalian dana anu sayogi.

Masker pameunteu KN95 ieu nawiskeun panangtayungan tina lebu, sari, bajoang piaraan, sareng seueur deui. Teu Dicuci. Asup dina bungkus 10 atanapi 20. Topéng pameunteu KN95 ieu ngagaduhan raos anu raos sareng pikaresepeun sareng raut dina ramo. Didamel di Cina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami