• head_bn_slider
  • head_bn_slider

KN95 GB2626-2006, GB2626-2019 (Kalayan klep Exhalation)

KN95 GB2626-2006, GB2626-2019 (Kalayan klep Exhalation)

Katerangan pondok:

!PERHATOSAN
Éfisién tinggi ngalawan aerosol partikulat anu teu aya minyak. respirator ieu mantuan ngajaga ngalawan tangtu
kontaminan partikulat tapi henteu ngaleungitkeun paparan ka atanapi résiko kaserang panyakit atanapi
inféksi. Nyalahgunakeun tiasa nyababkeun panyakit atanapi maot.
Topeng Filter Éfisién Ieu Nyaéta:
Hypoallergenic / Kamampuh Filtration High
Leupaskeun Partikulat Digantung
Lebu sari Protection


Rincian produk

Tag produk

PETUNJUK PASANG:
1. Buka masker/respirator ku dua leungeun.
2. Cup topéng ngalawan irung jeung sungut jeung nosepiece dina sasak irung.
3. Teundeun hiji loop ceuli sabudeureun unggal ceuli.
4. Teundeun fingertips tina duanana leungeun dina luhureun nosepiece nu. Geser fingertips handap dua sisi tina
nosepiece pikeun kapang wewengkon irung kana bentuk irung pamaké. Saluyukeun loop ceuli upami diperlukeun
mastikeun topeng geus disegel aman.
5. Cék segel
· Teundeun dua leungeun kana topéng, teras tarik napas gancang pikeun mariksa naha topéng nutup pageuh kana raray.
· Teundeun duanana leungeun sagemblengna dina topéng jeung exhale. Upami anjeun ngarasa bocor, teu aya segel anu leres.
· Lamun hawa bocor sabudeureun irung, saluyukeun deui nosepiece sakumaha ditétélakeun. Upami hawa bocor dina ujung topéng, saluyukeun deui gelung ceuli sakitar ceuli dugi ka segel anu pas.
· Lamun segel ditangtoskeun teu bisa kahontal alatan leakage hawa, ménta tulung atawa coba ukuran atawa model béda.
6. Ngaganti masker lamun segel raray ditangtoskeun teu bisa kahontal.
7. Ganti topéng geuwat lamun engapan jadi sesah atawa topéng jadi ruksak atawa menyimpang

 

Bantahan:

Sanes halaman wéb ieu, dokuméntasi anu disayogikeun atanapi pernyataan sanés anu dilakukeun di dieu naha disayogikeun sacara visual, dicitak atanapi oral ku atanapi atas nama DrugTestsInBulk.Com henteu kedah ditaksir salaku jaminan kajualan atanapi masker pameunteu atanapi sarung tangan anu kami jual atanapi anjeun. geus dipilih, cocog pikeun tujuan nu tangtu. DrugTestsInBulk.Com henteu nanggung tanggung jawab pikeun kasesuaian atanapi kacukupan tina pilihan masker pameunteu atanapi sarung tangan pikeun aplikasi khusus. Kusabab sipat sanitasi sareng disposable tina masker pameunteu sareng sarung tangan, sadaya penjualan final sareng teu aya pamulangan atanapi ngabalikeun duit.

Topeng pameunteu KN95 ieu nawiskeun panyalindungan tina lebu, sari, dander piaraan, sareng seueur deui. Teu Bisa Diumbah. Datang dina pak 10 atanapi 20. Topeng raray KN95 ieu gaduh rasa anu saé sareng saé sareng pas dina raray. Didamel di Cina.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami