• head_bn_slider
  • head_bn_slider

KS-9005 Standar CE FFP2 NR

KS-9005 Standar CE FFP2 NR

Pedaran pondok:

Tempat Asalna:Jiangsu, Cina

Ngaran mérek:YIRENTANG

Jumlah modél:KS-9005

Jenis:Pakéan

Ngaran Produk:FFP2 Partikel tilepan Nyaring Satengah topéng

Warna:Bodas

Fungsi:nyegah flu / anti somke / lebu

Gaya:ceuli

Sertifikasi:ISO / SGS / CNAS / CE

SpésifikasiTanpa Élméntasi Klep

Paking:1pc / kantong plastik, 25 pcs / box, 40 box / ctn atanapi sesuai kabutuhan pelanggan

Rincian bungkusan:25 pcs / box, 1000 pcs / karton

Palabuhan tina loading:Shanghai


Detil Produk

Tanda Produk

 

Bahan

katun, katun hawa panas, kasa

Warna

Bodas

Fungsi

nyegah flu / anti somke / lebu

Gaya

ceuli

Spesifikasina

tanpa

Sértipikasi

CE / FFP2

Ngepak

1 pc / kantong plastik, 25 pcs / box, 1000 pcs / ctn atanapi sakumaha per konsumén' kabutuhan

 

FAQ

Q: Kumaha tiasa kuring kéngingkeun conto nas ?
A: Upami anjeun peryogi sampel pikeun nguji, urang tiasa ngajantenkeun sakumaha pamundut anjeun.
Upami éta produk biasa kami dina stok, anjeun ngan mayar biaya angkutan barang sareng sampel gratis.

Q: Dupi anjeun tiasa ngadamel rarancang pikeun urang?
A: jasa OEM atanapi ODM sayogi. Urang tiasa ngarancang produk sareng bungkus dumasar kana kabutuhan konsumén.

Q: Naon ngeunaan coloanjeunr?
A: Warna biasa produk pikeun milih bodas.
Q: Naon ngeunaan matéri na?
A: PP non-anyaman, karbon aktif (opsional), katun lemes, ngalembereh ditiup saringan, klep (opsional).
Q: Kumaha ngeunaan kalungguhan waktos pikeun produksi masal?

A: Terus terang, éta gumantung kana jumlah orderan sareng usum pesen anjeun.
Sacara umum, waktos pamimpinna sakitar 10-15 dinten. Janten urang nyarankeun yén anjeun ngamimitian narékahan gancang-gancang.

 

PERHATOSAN

Topéng ieu ditandaan "NR", henteu kedah dianggo langkung ti hiji shift.

Entong ngagantikeun, ngarobih, nambihan, atanapi ngaleungitkeun bagian dina konfigurasi sakumaha anu parantos ditangtukeun ku pabrik.

Topéng ieu ngabantosan ngajaga tina rereged partikel anu tangtu tapi henteu ngaleungitkeun lengkep paparan résiko kaserang panyakit atanapi inféksi.

Entong nganggo partikel satengah topéng nganggo rambut rai atanapi kaayaan sanés anu tiasa nyegah raheut wajah, sarat kabocoran moal kahontal.

Piceun sareng gentos topéng upami:

1. Topéng dipiceun bari di daérah anu kacemar.

2. Ngablokkeun topéng nyababkeun kasusah engapan.

3. topéng janten rusak.

Pitunjuk anu pas

1. Tempatkeun handapeun gado teras pencét topéng sacara bébas kana raray anjeun ku klip irung dina jambatan irung anjeun ku kitu.

2. Tarik headharness balik kana Ceuli, ngagantelkeun headharess kana klip panahan, ningkatkeun kasieun sareng nyegah kabocoran.

3. Headharness dina sisi anu sami kedah meuntas luhur sareng handapeun ceuli masing-masing.

4. Ngagunakeun kadua leungeun, kapang klip irung logam kana bentuk irung. Pikeun mariksa pas anu pas, cangkir kadua leungeun kana topéng sareng hembusan heuras. Upami hawa bocor di sakuliling irung, kencangkeun klip irung, upami airleaks di sabeulahna, pasang deui sirah pikeun langkung pas.

5. Dobel parios segel sareng balikan deui prosedur dugi topéngna disegel leres.

(Éntri kana daérah anu terkontaminasi ku topéng pas anu teu leres tiasa nyababkeun kalangkungan atanapi maot.)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami