• head_bn_slider
  • head_bn_slider

KS-9005 Standar CE FFP2 NR

KS-9005 Standar CE FFP2 NR

Katerangan pondok:

Tempat Asal:Jiangsu, Cina

Ngaran Brand:YIRENTANG

Jumlah modél:KS-9005

Tipe:Disposable

Ngaran Produk:FFP2 Partikel tilepan Nyaring Satengah topeng

warna:Bodas

fungsi:nyegah flu / anti somke / lebu

Gaya:ceuli

Sertifikasi:ISO / SGS / CNAS / CE

Spésifikasi:Tanpa Klep Exhalation

Bungkusan:1pc / kantong plastik, 25 PCS / kotak, 40 kotak / ctn atanapi sakumaha per kabutuhan konsumén

Rincian bungkusan:25 PCS / kotak, 1000 PCS / karton

Palabuhan tina loading:Shanghai


Rincian produk

Tag produk

 

Bahan

katun, katun hawa panas, gauze

Warna

Bodas

Fungsi

nyegah flu / anti somke / lebu

Gaya

ceuli

Spésifikasi

tanpa

Sertifikasi

CE/FFP2

Bungkusan

1 pc / kantong plastik, 25 pcs / kotak, 1000 pcs / ctn atanapi sakumaha per konsumén peryogi

 

FAQ

Q: Kumaha Dupi abdi tiasa nyandak sampels ?
A: Lamun perlu sampel pikeun nguji, urang bisa nyieun salaku per pamundut anjeun.
Upami éta produk biasa kami di saham, anjeun ngan ukur mayar biaya pengiriman barang sareng sampel gratis.

Q: Dupi anjeun nyieun desain keur urang?
A: jasa OEM atanapi ODM sayogi. Urang tiasa ngarancang produk sareng pakét dumasar kana kabutuhan konsumén.

Q: Naon ngeunaan colour?
A: Warna biasa tina produk pikeun milih nyaéta bodas.
Q: Naon ngeunaan bahan?
A: PP non-anyaman, karbon aktif (opsional), katun lemes, ngalembereh ditiup filter, klep (opsional).
Q: Kumaha ngeunaan waktos kalungguhan pikeun produksi masal?

A: Terus terang, éta gumantung kana kuantitas urutan jeung usum urutan Anjeun.
Umumna disebutkeun, waktos kalungguhan téh ngeunaan 10-15 poé. Ku kituna kami nyarankeun yén anjeun ngamimitian panalungtikan pas mungkin.

 

PERHATOSAN

Topeng ieu ditandaan "NR", teu kedah dianggo langkung ti hiji shift.

Ulah pernah ngagantikeun, ngaropéa, nambahkeun, atawa ngaleungitkeun bagian dina konfigurasi sakumaha dieusian ku pabrik.

Topeng ieu ngabantosan ngajaga tina kontaminasi partikulat anu tangtu tapi henteu lengkep ngaleungitkeun paparan ka résiko kaserang panyakit atanapi inféksi.

Entong nganggo masker satengah partikel sareng rambut raray atanapi kaayaan sanésna anu tiasa nyegah segel raray anu saé, sarat bocorna moal dihontal.

Piceun sareng ganti topéng upami:

Topeng 1.The dipiceun whilst di wewengkon kacemar.

2.Clogging tina topéng ngabalukarkeun kasusah engapan.

3. Topeng jadi ruksak.

PITUDUH PASANG

1.Place handapeun gado jeung pencét topéng kalawan bébas ngalawan beungeut anjeun jeung klip irung dina sasak leungeun irung anjeun jadi.

2. Tarik headharness di tukangeun ceuli, selapkeun headharess kana klip panahan, ningkatkeun kanyamanan sarta nyegah leakage.

3. The headharness dina sisi sarua kudu meuntas luhur jeung handap ceuli mungguh.

4.Using duanana leungeun, kapang klip irung logam kana bentuk nose.To mariksa fit ditangtoskeun, cup duanana leungeun leuwih topéng jeung exhale vigorously. Lamun hawa bocor sabudeureun irung, tighten klip irung, lamun hawa bocor sabudeureun ujung, reposisi headharness pikeun pas hadé.

5.Double pariksa segel jeung ngulang prosedur dugi topeng geus disegel leres.

(Asup ka wewengkon nu kacemar ku masker pas pas bisa ngakibatkeun gering atawa maot.)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami