• head_bn_slider
  • head_bn_slider

KS-9008 Standar CE FFP2 NR (Kalayan Exhalation Valve)

KS-9008 Standar CE FFP2 NR (Kalayan Exhalation Valve)

Pedaran pondok:

Tempat Asalna:Jiangsu, Cina

Ngaran mérek:YIRENTANG

Jumlah modél:KS-9008

Jenis:Pakéan

Ngaran Produk:FFP2 Partikel tilepan Nyaring Satengah topéng

Warna:Bodas

Fungsi:nyegah flu / anti somke / lebu

Gaya:ceuli

Sertifikasi:ISO / SGS / CNAS / CE

SpésifikasiKalayan Élméntasi Klep

Paking:1pc / kantong plastik, 20 pcs / box, 40 box / ctn atanapi sesuai kabutuhan pelanggan

Rincian bungkusan:20 pcs / box, 800 pcs / karton

Palabuhan tina loading:Shanghai


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan

katun, katun hawa panas, kasa

Warna

Bodas

Fungsi

nyegah flu / anti somke / lebu

Gaya

ceuli

Spesifikasina

sareng

Sértipikasi

CE / FFP2

Ngepak

1 pc / kantong plastik, 20 pcs / box, 800 pcs / ctn atanapi sakumaha per konsumén' kabutuhan

 

Topéng ieu dimaksudkeun pikeun dijagaan pikeun perlindungan tina aerosol padet sareng cair dina kai, semén, gelas, tekstil, sareng lingkungan pertambangan sareng konstruksi. Éta awét pisan sareng gaduh permukaan jero anu lemes sareng raoseun kalayan nosepiece anu tiasa disetel sareng earloop anu diamankeun pikeun pas anu pas. Aya résistansi napas anu handap pikeun ningkatna kanyamanan kerja. Sadaya topéng FFP2 dianggo dina konsentrasi kontaminasi dugi ka 6 kali Level Exposure Occupational (OEL) sareng sasuai sareng standar standar EN149: 2001 + A1: 2009 FFP2 NR.

Pikeun dipaké ngalawan Aerosol Padet sareng Cairan

Ciri Produk:

Résistansi réspirasi Delta P (30LPM + 1LPM): <7mmH2O

Résistansi réspirasi Delta P (95LPM + 1LPM): <24mmH2O

Efisiensi Filtrasi: >95%

Kekecapan Filtrasi (Tés Minyak Paraffin Aerosol atanapi DOP): >95%

Tés Ngaluarkeun Valve Valve: < 30ml / mnt

Éksploitasi Klep Las Las Kakuatan: 10N / 10s

 

Pakai Masker Wajah KN95 | Topeng Respirator FFP2

Topeng réspirator ieu dirancang pikeun nyaring sahenteuna 95% partikel anu ukuranna 0,3 mikron atanapi ukuranana langkung ageung. Mangrupikeun topéng KN95 sareng disahkeun ku standar China GB 2626-2019. KN95 mangrupikeun peunteun anu sami sareng N95. Sapertos N95, éta caket caket kana irung sareng sungut, nyiptakeun segel anu ngirangan résiko inféksi.

 

FFP2 mangrupikeun kelas standar EU14 EN149. Topeng FFP2 gaduh minimum perséntase tapisan 94% sareng maksimum 8% kebocoran ka jero. Aranjeunna utamina dianggo dina pangwangunan, pertanian, sareng ku ahli kasehatan ngalawan virus influenza.

 

Fitur:

Bahan plastik VIRGIN didamel sareng henteu bau.

Masker pernapasan réspirator ieu nawiskeun potongan irung anu fleksibel anu ngabantuan ngabentuk panutupanana pikeun panangtayungan anu langkung saé ngalawan paparan.

Nyaring 95% partikel anu ukuranna 0,3 mikron atanapi ukuranana langkung ageung.

Topeng réspirator ieu ngajaga ngalawan patogén hawa sareng ngirangan résiko inféksi.

Melu datar, gampang disimpen sareng transportasi dina saku.

Disertifikasi dina standar China GB 2626-2019 (KN95) sareng EU EN149: 2001 + A1: 2009 (CE FFP2).


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami