• head_bn_slider
  • head_bn_slider

KS-9008 Standar CE FFP2 NR (Kalayan klep Exhalation)

KS-9008 Standar CE FFP2 NR (Kalayan klep Exhalation)

Katerangan pondok:

Tempat Asal:Jiangsu, Cina

Ngaran Brand:YIRENTANG

Jumlah modél:KS-9008

Tipe:Disposable

Ngaran Produk:FFP2 Partikel tilepan Nyaring Satengah topeng

warna:Bodas

fungsi:nyegah flu / anti somke / lebu

Gaya:ceuli

Sertifikasi:ISO / SGS / CNAS / CE

Spésifikasi:Kalayan klep Exhalation

Bungkusan:1pc / kantong plastik, 20 pcs / kotak, 40 kotak / ctn atanapi sakumaha per kabutuhan konsumén

Rincian bungkusan:20 PCS / kotak, 800 PCS / karton

Palabuhan tina loading:Shanghai


Rincian produk

Tag produk

Bahan

katun, katun hawa panas, gauze

Warna

Bodas

Fungsi

nyegah flu / anti somke / lebu

Gaya

ceuli

Spésifikasi

kalawan

Sertifikasi

CE/FFP2

Bungkusan

1 pc/kantong plastik, 20 pcs/box, 800 pcs/ctn atanapi sakumaha per konsumén peryogi

 

Masker ieu dimaksudkeun pikeun dianggo pikeun panyalindungan ngalawan aerosol padet sareng cair dina kai, semén, kaca, tékstil, sareng lingkungan pertambangan sareng konstruksi. Éta pisan awét sarta boga permukaan jero lemes sareng nyaman kalawan nosepiece adjustable sarta earloop aman pikeun pas ditangtoskeun. Aya résistansi engapan anu rendah pikeun ningkatkeun kanyamanan damel. Sadaya masker FFP2 kedah dianggo dina konsentrasi kontaminasi dugi ka 6 kali Tingkat Paparan Pekerjaan (OEL) sareng sasuai sareng EN149: 2001 + A1: 2009 syarat standar FFP2 NR.

Pikeun dianggo ngalawan Aerosol Padet sareng Cair

Ciri produk:

Résistansi Inhalasi Delta P (30LPM + 1 LPM): <7 mmH2O

Résistansi Inhalasi Delta P (95LPM + 1 LPM): <24 mmH2O

Éfisiensi filtrasi: >95%

Efisiensi Filtrasi (Uji Minyak Parafin Aerosol atanapi DOP): >95%

Uji Kebocoran Klep Exhalation: < 30ml / mnt

Exhalation klep Las Kakuatan: 10N / 10s

 

Topeng raray KN95 Disposable | Topeng réspirator FFP2

Topeng respirator ieu dirancang pikeun nyaring sahenteuna 95% partikel anu ukuranana 0,3 mikron atanapi langkung ageung. Éta mangrupikeun topéng KN95 sareng disertipikasi ku standar Cina GB 2626-2019. KN95 mangrupikeun kelas anu sami sareng N95. Sapertos N95, éta pas caket kana irung sareng sungut, nyiptakeun segel anu ngirangan résiko inféksi.

 

FFP2 mangrupikeun kelas standar EU EN149. Masker FFP2 ngagaduhan sahenteuna 94% persentase filtrasi sareng maksimal 8% bocor ka jero. Biasana dianggo dina konstruksi, tatanén, sareng ku profésional kasehatan ngalawan virus influenza.

 

Fitur:

bahan palastik VIRGIN dijieun jeung euweuh bauan.

Topeng pameunteu respirator ieu nawiskeun potongan irung anu fleksibel anu ngabantosan ngabentuk panutupanana pikeun panyalindungan anu langkung saé tina paparan.

Nyaring 95% partikel anu ukuranana 0,3 mikron atanapi langkung ageung.

Topeng respirator ieu ngajagaan tina patogén hawa sareng ngirangan résiko inféksi.

Lipet datar, gampang neundeun sareng angkot dina saku.

Disertipikasi dina standar Cina GB 2626-2019 (KN95) sareng EU EN149: 2001 + A1: 2009 (CE FFP2).


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami