• head_bn_slider
  • head_bn_slider

Kumaha ngabédakeun topéng KN95

Kumaha ngabédakeun topéng KN95

Sanaos epidemi virus corona anyar parantos diluncurkeun, otoritas pangaturan pasar sareng asosiasi konsumen di sadaya tingkatan parantos nyungkeun integritas bisnis sareng manajemén patuh hukum. Nanging, masih aya seueur usaha anu teu sopan ngalawan angin sareng ngajual topéng palsu pikeun ngamangpaatkeun kauntungan ilegal. Utamana nalika topéng rusak, seueur réréncangan bakal hariwang yén aranjeunna panginten mésér topéng palsu, janten ayeuna kuring ngabagi sababaraha diantarana. Pangaweruh ngeunaan cara ngawartosan naha topéng leres atanapi henteu.

Ayeuna, topeng coronavirus novél mangrupikeun topéng bedah sareng topéng KN95. Numutkeun ka Asosiasi Konsumen Beijing, aya tilu lapisan tapis pikeun topéng bedah médis. Nalika ngagaleuh, aranjeunna mastikeun yén YY0469-2011 aya dina bungkusan. Sareng standar topéng bedah YY0469-2011 nyaéta topéng bedah médis biasa.

pikeun kontak urang sadidinten kalayan langkung seueur topéng KN95, Asosiasi Konsumen Beijing, dina kombinasi sareng topéng 3M anu pang populerna, ogé masihan metode pikeun ngabédakeun anu leres sareng anu salah

Ambu: topéng 3M henteu ngagaduhan bau anu khas, ngan ukur karbon diaktipkeun, anu bau bau karbon diaktipkeun, sareng teu aya bau karét.

2. Tingali dina percetakan: sadaya font dina masker 3M anu laser dicitak, sareng tanda percetakan nunjukkeun sudut serong 45 derajat, sedengkeun anu palsu nyetak tinta. Sumawona, percetakan tinta sering nyababkeun mangsi henteu rata. Khususna, sidik cetak tina topéng 3M asli aya belang, sedengkeun topéng palsu nyaéta titik buleud. Sumawona, masker asli nunjukkeun yén aranjeunna tiasa pakait sareng kode aliran dina bungkus Di sisi anu sanésna, barang palsu henteu tiasa.

3. Tingali logo sareng sertifikasi: La logo sareng sertifikasi QS henteu dicitak dina kotak, tapi gaduh dua labél alit. Salami topéng non domestik sacara impor sacara resmi, éta ogé kedah ngagaduhan sertifikasi La, sedengkeun topeng domestik kedah gaduh sertifikasi QS sareng La.

Numutkeun ka Asosiasi Konsumen Beijing, konsumén tiasa nyauran 12315 kanggo ngalaporkeun barang palsu. Kuring ngaharepkeun yén dina jaman serius ieu wabah, pangusaha anu teu sopan tiasa tobat sa gancang-gancang, sahingga urang tiasa nyéépkeun waktos anu luar biasa ieu kalayan aman.

Panginget topeng Yirentang:

Pikeun jalma biasa, langkung épéktip pikeun ngantepkeun topéng N95 dugi ka medan perang garis payun sareng mastikeun kasalametan staf médis, anu jauh langkung épéktip tibatan ngagem topéng nyalira. Sumawonna, langkung seueur kesiapan tempur garis payun, langkung santai para konsumen biasa tiasa mésér topéng.

Produksi masker topéng N95

merangan virus nyaéta perang ilmiah. Urang jalma biasa henteu ngan ukur ngajaga diri, tapi ogé henteu nyusahkeun nagara. Urang kedah nyobian anu pangsaéna pikeun kaluar numutkeun peraturan nasional. Urang kedah ngalakukeun tindakan pelindung nalika badé kaluar. Kami arepkeun yén wabah éta bakal lulus gancang-gancang. Kami arepkeun yén staf médis garis payun tiasa ngajaga diri.


Pos waktos: Okt-15-2020