• head_bn_slider
  • head_bn_slider

Produk

  • KS-9005 Standard CE FFP2 NR

    KS-9005 Standar CE FFP2 NR

    Tempat Asalna:Jiangsu, Cina

    Ngaran mérek:YIRENTANG

    Jumlah modél:KS-9005

    Jenis:Pakéan

    Ngaran Produk:FFP2 Partikel tilepan Nyaring Satengah topéng

    Warna:Bodas

    Fungsi:nyegah flu / anti somke / lebu

    Gaya:ceuli

    Sertifikasi:ISO / SGS / CNAS / CE

    SpésifikasiTanpa Élméntasi Klep

    Paking:1pc / kantong plastik, 25 pcs / box, 40 box / ctn atanapi sesuai kabutuhan pelanggan

    Rincian bungkusan:25 pcs / box, 1000 pcs / karton

    Palabuhan tina loading:Shanghai

  • KS-9008  Standard CE FFP2 NR   (With Exhalation Valve)

    KS-9008 Standar CE FFP2 NR (Kalayan Exhalation Valve)

    Tempat Asalna:Jiangsu, Cina

    Ngaran mérek:YIRENTANG

    Jumlah modél:KS-9008

    Jenis:Pakéan

    Ngaran Produk:FFP2 Partikel tilepan Nyaring Satengah topéng

    Warna:Bodas

    Fungsi:nyegah flu / anti somke / lebu

    Gaya:ceuli

    Sertifikasi:ISO / SGS / CNAS / CE

    SpésifikasiKalayan Élméntasi Klep

    Paking:1pc / kantong plastik, 20 pcs / box, 40 box / ctn atanapi sesuai kabutuhan pelanggan

    Rincian bungkusan:20 pcs / box, 800 pcs / karton

    Palabuhan tina loading:Shanghai

  • KN95 GB2626-2006,GB2626-2019

    KN95 GB2626-2006, GB2626-2019

    1. Gaya desain anu langkung éndah sareng panangtayungan matéri multi-lapisan, anu tiasa nyaring partikel kalayan épéktip sareng ngarangsang bau khas, lebu, baktéri sareng virus.

    2. Filtrasi bertulang multi-lapisan, lapisan ramah-kulit anu tiasa diaksés, lawon non-anyaman luar, lapisan lebur, sareng lapisan filter.

    3.3D motong tilu diménsi tiasa nyaluyukeun pas sareng raray, ningkatkeun pangaruh panyalindungan, rata rata, sealing partikel ultrasonik tanpa partikel, las éndah, pita elastis tinggi, desain awak lega henteu ngaraheutkeun kulit, lami-lami henteu ketang, sareng nganggo langkung Nyaman.

    4. Interlayer adsorpsi éléktrostatik tiasa nyebarkeun masalah partikel, sareng langkung seueur lapisan panyaring éfisién ku lapisan ngajaga kasehatan napas.

  • KN95 GB2626-2006,GB2626-2019 (With Exhalation Valve)

    KN95 GB2626-2006, GB2626-2019 (Kalayan Exhalation Valve)

    ! PERHATOSAN
    Éfisién tinggi ngalawan aerosol partikel bébas tina minyak. Respirator ieu ngabantuan ngajaga tina anu pasti
    rereged partikel tapi henteu ngaleungitkeun paparan atanapi résiko katerap panyakit atanapi
    inféksi. Nyalahgunakeun tiasa nyababkeun panyawat atanapi maot.
    Masker Saringan Cekap Ieu nyaéta:
    Hypoallergenic / Kamampuh Saringan Tinggi
    Cabut Partikelat Anu Ditunda
    Perlindungan Serbuk Debu

  • KN95 GB2626-2006,GB2626-2019 (Head-Mounted)

    KN95 GB2626-2006, GB2626-2019 (dipasang Kepala)

    · Nami Produk: KN95 Respirator Particateate Disposable

    · Merek: YIRENTANG

    · Modél: KN95

    · Gaya Nganggo: Headband

    · Warna: Bodas

    · Bahan: Poliéster, Éléktrik Statis Meltblown

    · Kalayan klep: TANPA ATAWA TANPA

    · Standar: GB2626-2006, GB2626-2019

  • 3 Ply Disposable Protective Mask

    3 Ply Topeng Pelindung Pakai

    Topéng pelindung non médis ieu ngabantuan nyaring sahenteuna 95% virus sareng inféksi. Desain khusus 3 lapis non-anyaman nyayogikeun panyalindungan ngalawan lebu sareng PM 2.5, knalpot mobil, sari, bateria, droplet, sareng sajabana Lemes, raoseun, henteu bau, cocog pikeun kulit sénsitip, beurat entéh, gampang dihirupkeun. Non Médis 3ply Disposable Protective Mask Tipe: disposable mask Pola: 3-ply ear loop Warna: biru / pink / bodas Sértipikat: Fitur sertipikat CE: Topéng 3-ply non médis ieu ngabantuan nyaring sahenteuna 95% virus sareng inféksi. Bahan anu tiasa napas, anu ngajantenkeunana gunana sareng modis. Desain khusus 3 lapis non-anyaman nyayogikeun panyalindungan ngalawan lebu sareng PM 2.5, knalpot mobil, sari, virus, baktéri, titisan, sareng sajabana Didamel tina bahan ramah lingkungan, tahan uap, henteu toksik, henteu ngairitasi, lemes sareng nyaman. Sampurna pikeun médis, salon kuku atanapi daérah sanés anu mana panyalindungan panginten diperyogikeun, sapertos rumah sakit, pesawat terbang, sareng sajabana. Masker bedah nganggo 3 lapis sanés tenun didamel tina 3 bahan lapis sanés anyaman, éta séhat sareng aman pikeun anjeun ngagunakeun. Desain sampurna, nalika anjeun ngagemna, éta cocog sareng seamless kana ramo anjeun. Loop ceuli elastis gampang dipakena sareng henteu aya tekanan kana ceuli. Tilu lapisan debu anu nyucikeun, gas beracun dina hawa, sareng kaén saringan anu ramah kulit, masihan anjeun sababaraha perlindungan, ngajagi tina lebu, alergen sareng rereged.

  • Face mask KS-9005

    Topéng raray KS-9005

    CE FFP2 NR

    1. Produsén langsung pikeun ngajamin harga anu wajar sareng kualitas anu saé

    Desain 2.5 ply pikeun hasil nyegah lebu sareng baktéri

    3.Packing 25 pcs / box, 1000 pcs / karton, ogé tiasa per konsumén '

    saratna

    4. Sértipikat ISO / CE / SGS / CNAS jsb sertipikat rélatif & laporan tés.

    5. urang ogé ngagaduhan seueur gaya anu sanés, sapertos gaya katup, gaya karbon aktif, gaya band ceuli anu tiasa diatur sareng saterasna…

  • Face mask KS-9008

    Topéng raray KS-9008

    CE FFP2 NR

    1. Produsén langsung pikeun ngajamin harga anu wajar sareng kualitas anu saé

    Desain 2.5 ply pikeun hasil nyegah lebu sareng baktéri

    3.Packing 20 pcs / box, 800 pcs / karton, ogé tiasa per syarat konsumén

    4. Sértipikat ISO / CE / SGS / CNAS jsb sertipikat rélatif & laporan tés.

    5. urang ogé ngagaduhan seueur gaya anu sanés, sapertos henteu nganggo gaya katup, gaya karbon aktif, gaya band ceuli anu tiasa diatur sareng saterasna…

  • Face mask KN95

    Topéng raray KN95

    GB2626-2006, GB2626-2019 KN95

    Pamakéan dihaja

    Respirator partikulat KN95 dirancang pikeun ngabantosan panyalindungan ngalawan partikel non-minyak, anu tina grinding, sanding, sawing, atanapi operasi berdebu anu sanés. Éta ogé tiasa ngabantosan ngirangan paparan asupan kana partikel biologis dina hawa.

  • Face mask KN95 with valve

    Masker wajah KN95 nganggo klep

    GB2626-2006, GB2626-2019 KN95 Sareng Klep

    BUBUKA KA KN95

    Ngaran produk: PM2.5 topeng pelindung papan bodas tilu diménsi

    Spésifikasi produk: 10,5 × 16cm

    Komposisi lawon: éléh éléktrostatik ditiup lawon + lawon non-anyaman kualitas luhur, klip irung tiasa diwangun-di, éksternal, klep engapan, sabuk ceuli nyaman

    Gaya karajinan: desain ergonomis, sealing panas ultrasonik

    Dekorasi Biasa: bodas, bisa disesuaikan

    Fungsi utama: nyegah lebu, halimun, PM2.5, sari

  • Face mask KN95 head-mounted

    Masker pameunteu KN95 dipasang dina sirah

    GB2626-2006, GB2626-2019 KN95 HEAD-MOUNTED

    Pitunjuk panggunaan

    1. Tarik elastis luhur kana sirah, di luhur sirah.

    2. Pasang topéng dina raray, ngadamel irung klip irung caket,

    Topéng di handap nutupan gado.

    3. Élastik handapeun sirah dina beuheung handapeun Ceuli.

    4. Paké kadua leungeun pikeun nyaluyukeun bentuk klip irung, mastikeun disegel.

    5. Anggo panangan kanggo nutupan topéng teras napas; karasa kabocoran hawa tina irung,

    ketang klip irung. Upami karaos kabocoran hawa tina pasisian, punten saluyukeun élastisna.

    Deui, mastikeun disegel.