• head_bn_slider
  • head_bn_slider

Topéng pelindung

  • KS-9005 Standard CE FFP2 NR

    KS-9005 Standar CE FFP2 NR

    Tempat Asalna:Jiangsu, Cina

    Ngaran mérek:YIRENTANG

    Jumlah modél:KS-9005

    Jenis:Pakéan

    Ngaran Produk:FFP2 Partikel tilepan Nyaring Satengah topéng

    Warna:Bodas

    Fungsi:nyegah flu / anti somke / lebu

    Gaya:ceuli

    Sertifikasi:ISO / SGS / CNAS / CE

    SpésifikasiTanpa Élméntasi Klep

    Paking:1pc / kantong plastik, 25 pcs / box, 40 box / ctn atanapi sesuai kabutuhan pelanggan

    Rincian bungkusan:25 pcs / box, 1000 pcs / karton

    Palabuhan tina loading:Shanghai

  • KS-9008  Standard CE FFP2 NR   (With Exhalation Valve)

    KS-9008 Standar CE FFP2 NR (Kalayan Exhalation Valve)

    Tempat Asalna:Jiangsu, Cina

    Ngaran mérek:YIRENTANG

    Jumlah modél:KS-9008

    Jenis:Pakéan

    Ngaran Produk:FFP2 Partikel tilepan Nyaring Satengah topéng

    Warna:Bodas

    Fungsi:nyegah flu / anti somke / lebu

    Gaya:ceuli

    Sertifikasi:ISO / SGS / CNAS / CE

    SpésifikasiKalayan Élméntasi Klep

    Paking:1pc / kantong plastik, 20 pcs / box, 40 box / ctn atanapi sesuai kabutuhan pelanggan

    Rincian bungkusan:20 pcs / box, 800 pcs / karton

    Palabuhan tina loading:Shanghai

  • KN95 GB2626-2006,GB2626-2019

    KN95 GB2626-2006, GB2626-2019

    1. Gaya desain anu langkung éndah sareng panangtayungan matéri multi-lapisan, anu tiasa nyaring partikel kalayan épéktip sareng ngarangsang bau khas, lebu, baktéri sareng virus.

    2. Filtrasi bertulang multi-lapisan, lapisan ramah-kulit anu tiasa diaksés, lawon non-anyaman luar, lapisan lebur, sareng lapisan filter.

    3.3D motong tilu diménsi tiasa nyaluyukeun pas sareng raray, ningkatkeun pangaruh panyalindungan, rata rata, sealing partikel ultrasonik tanpa partikel, las éndah, pita elastis tinggi, desain awak lega henteu ngaraheutkeun kulit, lami-lami henteu ketang, sareng nganggo langkung Nyaman.

    4. Interlayer adsorpsi éléktrostatik tiasa nyebarkeun masalah partikel, sareng langkung seueur lapisan panyaring éfisién ku lapisan ngajaga kasehatan napas.

  • KN95 GB2626-2006,GB2626-2019 (With Exhalation Valve)

    KN95 GB2626-2006, GB2626-2019 (Kalayan Exhalation Valve)

    ! PERHATOSAN
    Éfisién tinggi ngalawan aerosol partikel bébas tina minyak. Respirator ieu ngabantuan ngajaga tina anu pasti
    rereged partikel tapi henteu ngaleungitkeun paparan atanapi résiko katerap panyakit atanapi
    inféksi. Nyalahgunakeun tiasa nyababkeun panyawat atanapi maot.
    Masker Saringan Cekap Ieu nyaéta:
    Hypoallergenic / Kamampuh Saringan Tinggi
    Cabut Partikelat Anu Ditunda
    Perlindungan Serbuk Debu

  • KN95 GB2626-2006,GB2626-2019 (Head-Mounted)

    KN95 GB2626-2006, GB2626-2019 (dipasang Kepala)

    · Nami Produk: KN95 Respirator Particateate Disposable

    · Merek: YIRENTANG

    · Modél: KN95

    · Gaya Nganggo: Headband

    · Warna: Bodas

    · Bahan: Poliéster, Éléktrik Statis Meltblown

    · Kalayan klep: TANPA ATAWA TANPA

    · Standar: GB2626-2006, GB2626-2019

  • 3 Ply Disposable Protective Mask

    3 Ply Topeng Pelindung Pakai

    Topéng pelindung non médis ieu ngabantuan nyaring sahenteuna 95% virus sareng inféksi. Desain khusus 3 lapis non-anyaman nyayogikeun panyalindungan ngalawan lebu sareng PM 2.5, knalpot mobil, sari, bateria, droplet, sareng sajabana Lemes, raoseun, henteu bau, cocog pikeun kulit sénsitip, beurat entéh, gampang dihirupkeun. Non Médis 3ply Disposable Protective Mask Tipe: disposable mask Pola: 3-ply ear loop Warna: biru / pink / bodas Sértipikat: Fitur sertipikat CE: Topéng 3-ply non médis ieu ngabantuan nyaring sahenteuna 95% virus sareng inféksi. Bahan anu tiasa napas, anu ngajantenkeunana gunana sareng modis. Desain khusus 3 lapis non-anyaman nyayogikeun panyalindungan ngalawan lebu sareng PM 2.5, knalpot mobil, sari, virus, baktéri, titisan, sareng sajabana Didamel tina bahan ramah lingkungan, tahan uap, henteu toksik, henteu ngairitasi, lemes sareng nyaman. Sampurna pikeun médis, salon kuku atanapi daérah sanés anu mana panyalindungan panginten diperyogikeun, sapertos rumah sakit, pesawat terbang, sareng sajabana. Masker bedah nganggo 3 lapis sanés tenun didamel tina 3 bahan lapis sanés anyaman, éta séhat sareng aman pikeun anjeun ngagunakeun. Desain sampurna, nalika anjeun ngagemna, éta cocog sareng seamless kana ramo anjeun. Loop ceuli elastis gampang dipakena sareng henteu aya tekanan kana ceuli. Tilu lapisan debu anu nyucikeun, gas beracun dina hawa, sareng kaén saringan anu ramah kulit, masihan anjeun sababaraha perlindungan, ngajagi tina lebu, alergen sareng rereged.