• head_bn_slider
  • head_bn_slider

Topeng pelindung

  • KS-9005 Standard CE FFP2 NR

    KS-9005 Standar CE FFP2 NR

    Tempat Asal:Jiangsu, Cina

    Ngaran Brand:YIRENTANG

    Jumlah modél:KS-9005

    Tipe:Disposable

    Ngaran Produk:FFP2 Partikel tilepan Nyaring Satengah topeng

    warna:Bodas

    fungsi:nyegah flu / anti somke / lebu

    Gaya:ceuli

    Sertifikasi:ISO / SGS / CNAS / CE

    Spésifikasi:Tanpa Klep Exhalation

    Bungkusan:1pc / kantong plastik, 25 PCS / kotak, 40 kotak / ctn atanapi sakumaha per kabutuhan konsumén '

    Rincian bungkusan:25 PCS / kotak, 1000 PCS / karton

    Palabuhan tina loading:Shanghai

  • KS-9008  Standard CE FFP2 NR   (With Exhalation Valve)

    KS-9008 Standar CE FFP2 NR (Kalayan klep Exhalation)

    Tempat Asal:Jiangsu, Cina

    Ngaran Brand:YIRENTANG

    Jumlah modél:KS-9008

    Tipe:Disposable

    Ngaran Produk:FFP2 Partikel tilepan Nyaring Satengah topeng

    warna:Bodas

    fungsi:nyegah flu / anti somke / lebu

    Gaya:ceuli

    Sertifikasi:ISO / SGS / CNAS / CE

    Spésifikasi:Kalayan klep Exhalation

    Bungkusan:1pc / kantong plastik, 20 pcs / kotak, 40 kotak / ctn atanapi sakumaha per kabutuhan konsumén

    Rincian bungkusan:20 PCS / kotak, 800 PCS / karton

    Palabuhan tina loading:Shanghai

  • KN95 GB2626-2006,GB2626-2019

    KN95 GB2626-2006, GB2626-2019

    1. Gaya desain langkung geulis sareng panyalindungan bahan multi-lapisan, anu tiasa nyaring partikel sacara éfisién sareng merangsang bau aneh, lebu, baktéri sareng virus.

    2. Multi-lapisan bertulang filtration, diaksés lapisan ramah-kulit, luar lawon non-anyaman, lapisan meltblown, sarta lapisan filter.

    3.3D motong tilu diménsi bisa nyaluyukeun pas jeung beungeut, ngaronjatkeun éfék panyalindungan, flattening seamless, partikel-gratis ultrasonic ujung sealing, las exquisite, elastis tinggi band elastis, desain awak lega teu menyakiti kulit, lila teu ketat, sareng ngagem langkung Nyaman.

    4. The interlayer adsorption éléktrostatik bisa adsorb zat particulate, sarta leuwih lapisan lapisan nyaring efisien ku lapisan ngajaga kaséhatan engapan.

  • KN95 GB2626-2006,GB2626-2019 (With Exhalation Valve)

    KN95 GB2626-2006, GB2626-2019 (Kalayan klep Exhalation)

    !PERHATOSAN
    Éfisién tinggi ngalawan aerosol partikulat anu teu aya minyak. respirator ieu mantuan ngajaga ngalawan tangtu
    kontaminan partikulat tapi henteu ngaleungitkeun paparan ka atanapi résiko kaserang panyakit atanapi
    inféksi. Nyalahgunakeun tiasa nyababkeun panyakit atanapi maot.
    Topeng Filter Éfisién Ieu Nyaéta:
    Hypoallergenic / Kamampuh Filtration High
    Leupaskeun Partikulat Digantung
    Lebu sari Protection

  • KN95 GB2626-2006,GB2626-2019 (Head-Mounted)

    KN95 GB2626-2006,GB2626-2019 (Dipasang sirah)

    · Ngaran Produk: KN95 Disposable Particulate Respirator

    · Merk: YIRENTANG

    · Modél: KN95

    · Gaya Nganggo: Headband

    · Warna: Bodas

    · Bahan: Poliéster, Listrik Statis Meltblown

    · Kalawan klep: kalawan atawa TANPA

    · Baku: GB2626-2006, GB2626-2019

  • 3 Ply Disposable Protective Mask

    3 Lapisan Topeng Pelindung Disposable

    Topeng pelindung non-médis ieu ngabantosan nyaring sahenteuna 95% tina virus sareng inféksi. Desain non-anyaman 3 ply husus nyadiakeun panyalindungan ngalawan lebu jeung PM 2.5, knalpot mobil, sari, bateria, droplet, jsb Lemes, nyaman, euweuh bauan, cocog pikeun kulit sénsitip, beurat hampang, gampang ngambekan ngaliwatan. Topeng Pelindung Non Médis 3ply Disposable Tipe: masker pakain Pola: 3-ply loop ceuli Warna: biru/pink/bodas Sertipikat: sertipikat CE Fitur: Topeng 3-ply non-médis ieu mantuan pikeun nyaring kaluar sahenteuna 95% tina virus jeung inféksi. bahan breathable, nu ngajadikeun eta mangpaat tur fashionable. Desain non-anyaman 3 lapis husus nyadiakeun panyalindungan ngalawan lebu jeung PM 2.5, knalpot mobil, sari, virus, baktéri, droplet, jsb Dijieunna tina bahan ramah lingkungan, Uap-buktina, non-toksik, non-irritating, lemes sareng nyaman. Sampurna pikeun médis, salon kuku atawa wewengkon séjén dimana panyalindungan bisa jadi diperlukeun, kayaning rumah sakit, kapal terbang, jsb 3 ply non-anyaman topeng bedah disposable dijieunna tina 3 ply bahan non-anyaman, éta sehat sarta aman pikeun anjeun. ngagunakeun. Desain anu sampurna, nalika anjeun ngagemna, éta pas kana ramo anjeun. Gelung ceuli elastis gampang dianggo sareng henteu aya tekanan kana ceuli. Tilu lapisan lebu ngamurnikeun, gas beracun dina hawa, sareng lawon saringan anu ramah kulit, masihan anjeun sababaraha panyalindungan, ngajagi tina lebu, alérgi sareng rereged.